Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Opastettuja kävelykierroksia järjestetään kesäkuussa ja elokuussa

Opastettuja kierroksia järjestetään jälleen. Pirkkala ennen ja nyt -kävelykierroksella Suupalla 9.6. tutustutaan koko Pirkkalan menneisyyteen ja nykyisyyteen eri teemojen kautta. Kävellen takaisin muinaisaikaan – kävelykierros 20.6. Reipin ja Tursiannotkon alueella johdattaa Pirkkalan rautakauteen ja vähän muuhunkin historiaan.

Elokuussa perehdytään Pirkkalan kyliin keskiviikon opastetuilla kyläkävelyillä. Kyläkävelyt starttaavat 4.8. ja jatkuvat aina keskiviikkoisin 1.9. saakka. Kyläkävelyiden kohteina ovat Pirkkalankylä, Kyösti-Solja-Tuohikorpi, Haikka, Loukonlahti ja Toivio.

Lapsille suunnattu Lasten viikinkiseikkailu 14.8. tutustuttaa metsän salaisuuksiin ja muinaisajan elämään, matkan varrella päästään tekemään myös pieniä tehtäviä.

Tänä vuonna kaikki opastetut kierrokset järjestetään kävelykierroksina. Kullekkin kierrokselle otetaan korkeitaan 20 osallistujaa, joten varaa paikkasi ajoissa! Kierrokset ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, mutta jokaiselle kierrokselle on ennakkoilmoittautuminen. Oppaina toimivat Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n koulutetut oppaat.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"