Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Muinaismarkkinat liittyy mukaan pirkanmaalaiseen festivaaliverkostoon

Viikinkiajasta ja Tursiannotkon alueella tehdyistä arkeologisista löydöistä aiheensa ammentava Pirkkalan Muinaismarkkinat on liittynyt mukaan Pirkanmaan festivaalit ry:seen, pirkanmaalaisten kulttuurifestivaalien verkostoon.

Jäsenyydellä Muinaismarkkinat vahvistaa valtakunnallista markkinointia ja viestintää sekä tapahtuman ja kulttuurimatkailun kehittämistä, sillä Pirfest ry:n tavoitteena on parantaa festivaalien ja kulttuuritapahtumien toimintaedellytyksiä, auttaa festivaaleja kehittymään sekä tehdä niitä tunnetuksi kotimaassa ja ulkomailla. 

Pirkanmaan festivaalit ry:n jäsenfestivaalien määrä kohoaa samalla kolmeenkymmeneenyhdeksään, kun yhdistyksen hallitus hyväksyi maaliskuussa jäseniksi Muinaismarkkinoiden lisäksi myös kaksi muuta tapahtumaa; KesäVirratSoi Virroilta ja Kirjalitta Tampereelta.

”Uudet jäsenet tuovat Pirkanmaan festivaalit -yhteisöön sekä uusia kuntia että uudenlaisia tapahtumasisältöjä. On myös ilo todeta, että kahden vuoden vaikeiden aikojen jälkeen tapahtuma-ala on vihdoin virkistymässä, ja yhteinen verkosto koetaan edelleen mielekkääksi ja tarpeelliseksi kasvun sparraajana, vertaistukena, ja uusien käytänteiden kehittäjänä”, yhdistyksen toiminnanjohtaja Tiina Kuusisto toteaa. 

Muinaismarkkinat järjestetään tulevana kesänä 9.–10.7.2022 Pirkkalassa.

Lisätiedot

Pirkanmaan festivaalit ry (pirfest.fi)

Pirkkalan Muinaismarkkinat (pirkkala.fi)

Pirkkalan Muinaismarkkinat

Marika Eromäki
kulttuurituottaja
p. 040 133 5773
marika.eromaki@pirkkala.fi

Pirfest-yhteistyö

Karoliina Karpiomaa
kulttuurikoordinaattori
p. 040 133 5698
karoliina.karpiomaa@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"