Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / MetsäFolk soi Iso Naistenjärvellä 23. toukokuuta

MetsäFolk tarjoilee akustista musiikkia ja kädentaitoja luonnon äärellä

Uulun MetsäFolk on idyllinen ja pienimuotoinen tapahtuma lähiluonnossa. Saattaa olla että luonnonvoimat jyrisevät taustalla taikka aurinko lämmittää. Ja juuri se on yksi tapahtuman hienouksista, lähdetään retkelle ja nautitaan esityksistä luonnon omalla areenalla, tuli sitten äkeitä taikka paistetta.

Uulu järjestää MetsäFolk-tapahtumia pirkanmaalla 23.-25.5.2023. Luvassa kädentaitoja ja konsertteja luontokohteissa ilta aikaan klo 17-20. 

Pirkkalassa tapahtuma järjestetään Iso Naistenjärven laavun läheisyydessä tiistaina 23.5. 

Esiintymässä

Lauri Kotamäki, haitari
Laura Moisio, kitara
Lari Haapkari, uistimet

Kohteet

Tiistai 23.5.2023 Iso Naistenjärvi, Pirkkala
Keskiviikko 24.5.2023 Pirunvuoren Kivilinna, Sastamala
Torstai 25.5.2023 Saari-Soljanen, Ylöjärvi

Metsäfolkissa yhdistyy retkeily, kädentaidot ja kulttuuri. Akustiset konsertit rikastuttaa esittävää kulttuuria ja ylläpitää sen monimuotoisuutta ottamalla esityksiin mukaan kädentaitajien työnäytökset ja tarinat. Katsojat pääsevät nauttimaan metsän tunnelmasta ja antimista, jotka raamittavat esitykset herkkyydellään.

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Uulu yhteistyössä kuntien kanssa. Ohjelma on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa.

Tutustu tapahtumaan 

Pirkkala.fi > MetsäFolk

Uulu.fi > Metsafolk


Operaatio Pirkanmaa

Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024. Operaatio Pirkanmaan toteutuksessa mukana olevat kunnat ovat Tampere, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. 

Lue lisää Operaatio Pirkanmaan verkkosivulta > Operaatiopirkanmaa.fi

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"