Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Liikkujan viikko 16.-22.9. – Lähde kävelylle, ota kuva someen ja äänestä SeutuLiikkeelle paras ilme!

Euroopan Liikkujan viikkoa vietetään 16.-22.9.2019. Tampereen seudulla viikon teemana on ‘Kävellen lähiluontoon’. Liikkujan viikon aikana etsimme Tampereen seudun kauneimpia näkymiä. Miltä näyttää työ-, opiskelu- ja asiointireittien varrella ja missä ovat kauneimmat lähiliikuntapaikat?

Lähiluonto valtaa somen

Nappaa valokuvia kauneimmista paikoista ja jaa kuvat Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa! Laita kuvien yhteyteen tunnisteiksi #seutuliike ja #tampereenseutu.

Täytetään yhdessä some kuvilla Tampereen seudun lähiluonnosta,sen kauneimmista lähiliikuntapaikoista, parhaista kävelyreiteistä ja hienoimmista kaupunkinäkymistä!

Äänestä SeutuLiikkeelle ilme

Liikkujan viikon aikana pääset myös vaikuttamaan siihen, miten jatkossa kerromme SeutuLiikkeestä Tampereen kaupunkiseudun asukkaille. Haluatko tiukkaa asiaa vai innostavia palopuheita?

Käy tutustumassa vaihtoehtoihin ja äänestä suosikkiasi! Vastaamaan pääset klikkaamalla tätä linkkiä.

Osallistujien kesken arvotaan leffalippuja!

Somekampanja ja äänestys liittyvät Tampereen kaupunkiseudun SeutuLiike-ohjelmaan, missä rohkaistaa ja motivoidaan asukkaita liikkumaan kävellen, pyörällä ja joukkoliikenteellä.

OTA kuva lähiluonnosta
JULKAISE se somessa tunnisteilla #seutuliike ja #tampereenseutu
ÄÄNESTÄ SeutuLiikkeelle paras ilme
VOITA leffaliput!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"