Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Liikennejärjestelyihin muutoksia Partolassa

Tampereen ja Pirkkalan alueella Partolassa Nuolialantien ja Naistenmatkantien liittymäalueella liikennejärjestelyt muuttuvat marras-joulukuun aikana. Samassa yhteydessä työn aikana suljettuina olleita jalankulku- ja pyöräilyliikenteen yhteyksiä palautetaan käyttöön.

Joukkoliikenteen järjestelyt

Nuolialantien ja Naistenmatkantien valo-ohjattuun liittymään avataan joukkoliikennekaista (vapaa oikea) Nuolialantieltä Pirkkalan keskustan suuntaan. Kaista otetaan käyttöön viikon 47 aikana. Kaista tulee sujuvoittamaan joukkoliikenneyhteyksiä Pirkkalan suuntaan ja sitä saa käyttää joukkoliikenteen lisäksi myös taksit sekä raskas liikenne. Henkilöautoliikenne kaistalla on kielletty.

Ajoneuvo- jalankulku- ja pyöräilyliikenteen järjestelyt

Kaikki rakennustyön ajaksi suljetut jalankulku- ja pyöräilyliikenteen väylät sekä Kenkätien alikulkukäytävä palautetaan käyttöön viimeistään joulukuun 2019 aikana.

Jalankulku- ja pyöräilyliikenteen yhteys Pereentien ja Valmetinkadun välillä avataan käyttöön marraskuun 2019 aikana. Nykyinen suojatieyhteys Nuolialantien poikki poistuu käytöstä sen jälkeen, kun Kenkätien alikulkukäytävä avataan joulukuun aikana. 

Lisätietoja:

Tietoa parantamistöiden etenemisestä: https://vayla.fi/pirkanmaalla-rakenteilla/uusia-liikennejarjestelyita-sarankulmaan

  • Projektipäällikkö Mikko Asunen, p. 0295 024 106, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus
  • Työpäällikkö Sami Immonen p. 050 414 7236, GRK Infra Oy
  • Rakennuttajakonsultti Pietari Kousa, p. 040 147 6715, Ramboll Finland Oy

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"