Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Lasten Pirkkaset -kuukautena kyläillään yhdessä etänä

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata. Helmikuun ajan ohjelmaa on tarjolla sekä virtuaalisesti että paikan päällä 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.

Virtuaalivierailuille naapurikuntiin

Vuoden 2021 teema Käydään kylässä – etänä yhdessä kutsuu kaikkia virtuaalivierailulle Pirkanmaan eri kuntiin.  Ohjelmassa on mukana työpajoja, esityksiä ja konsertteja, joihin voi osallistua omalta kotisohvalta.  Virtuaalinen vierailu on luvassa erityisesti kuntien omissa Käydään kylässä -tapahtumissa, joissa kutsutaan kaikki pirkanmaalaiset lapset virtuaalivierailulle.  Perinteisesti mukana on myös ohjelmaa, johon voi osallistua paikan päällä rajoitusten sallimissa rajoissa. 

Tutustu lastenkulttuurikuukauden ohjelmaan

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista on koostettu yhteinen nettisivu, josta jokaisen kunnan ohjelman löytää kätevästi aikajärjestyksessä ja kunnittain.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa www.lastenpirkkaset.fi
Huom. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Kaikki taiteen ja kulttuurin lajit ovat tervetulleita

Kaikki Pirkanmaan kunnat sekä muut lastenkulttuurin tekijät on kutsuttu osallistumaan lastenkulttuurikuukauden ohjelmaan.  Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, virtuaaliohjelmat, työpajat, kurssit tai näyttelyt.

Jokainen kunta saa myös halutessaan kiertävän esiintyjän vuoron. Tätä kaikille avointa virtuaaliohjelmaa kokoavat kuntien lastenkulttuurivastaavat.

 

Lisätiedot Pirkkalassa

Anni Riskala
nuoriso- ja kulttuuriohjaaja
p. 050 394 2422
anni.riskala@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"