Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Lasten ja nuorten harrastusryhmät jäävät tauolle 18.4. asti

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina suosittaa kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5. huhtikuuta asti. Pirkkalassa lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa ja jäähallissa keskeytetään 17. maaliskuuta alkaen.

Pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina 30.3. jatkaa taukoa 18. huhtikuuta asti.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. Käytössä on jo ollut pääosa leviämisvaiheen suosituksista. Pandemiaohjausryhmä kehottaa nyt kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 18.4.2021 asti. Tauko koskee kaikenikäisten lasten ja nuorten ryhmissä (enemmän kuin yksi henkilö) toteutettavia harrastuksia sisätiloissa. Ulkona harrastamisessa toimitaan OKM:n ja THL:n yhteisen turvallisuusohjeen mukaan.

Liikuntatilat suljettu tauon ajaksi

Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa keskeytetään 17.3.–18.4. väliseksi ajaksi. Pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina 30.3. jatkaa rajoituksia 18.4. asti.

Myös kaikki aikuisten liikuntaryhmät ovat tauolla toistaiseksi, pois lukien lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta.

Liikuntapalvelut järjestää korvaavaa toimintaa eli livejumppia Facebookin välityksellä maanantaista torstaihin.

Tauko voimassa myös jäähallilla

Pirkkalan jäähalli noudattaa voimassa olevia suosituksia. Lasten ja nuorten harrastustoiminta on keskeytetty. Kevään toiminnan jatkoa arvioidaan lähiaikoina, ja asiasta tiedotetaan erikseen.

Nuorisotyön harrastus- ja ryhmätoiminta tauolle

Nuorisopalveluiden kaikki sisätiloissa tapahtuva harrastus- ja ryhmätoiminta on peruttu 5.4. saakka. Myös nuorisotilat on suljettu toistaiseksi. Liikkuva nuorisotila Siili on ajossa perjantaisin ja lauantaisin. Nuoriso-ohjaajat ovat tavoitettavissa Discord chat-sovelluksessa, puhelimitse ja sosiaalisen median kanavissa.

 

Lisätiedot

Tero Saatsi
vapaa-aikapäällikkö
040 133 5629
tero.saatsi@pirkkala.fi

 

Tays tiedote 16.3.
Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastukset tauolle 5.4. asti

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"