Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Kunnanviraston purkutyöt kestävät loppuvuoden

Purkutyötä tehdään kunnanvirastossa ja virkailijatalossa limittäin, joten työmaalla on käynnissä eri työvaiheita samaan aikaan. Kaikki purkutyöt sijoittuvat viikoille 39-50. Purkutyössä huomioidaan rakennuspölyn aiheuttamat haitat, ja haittaa ehkäistään muun muassa vesisumutuksella. Myös talon sisärakenteiden asbestipurut ja jätteen poiskuljetus hoidetaan asianmukaisesti ja ilman, että asbestipölystä aiheutuu haittaa ympäristöön.

Rakennusjätettä kuljetetaan työmaalta pois koko syksyn ajan. Työmaaliikenne kulkee Koulutieltä Suupantielle.

Kokonaisuudessaan purkutyö on valmis viimeistään 20. joulukuuta. Purkutyön aikana ulkopuoliset eivät saa kulkea työmaa-alueella, mutta kiinnostuneet voivat tarkkailla purkutöiden etenemistä turvallisesti työmaa-aidan ulkopuolelta. Purkuhankkeen urakoitsijana toimii Purkupiha Oy.

Lujatalo Oy:n rakennushankkeen myötä Pirkkalaan saadaan uusi uljas keskustakortteli, joka on rakentajan arvion mukaan kokonaisuudessaan valmis 4–5 vuoden kuluttua.

Pirkkalan kunta on kiinnostunut vuokraamaan tiloja uusista rakennuksista kunnan käyttöön. Kunta neuvottelee vaihtoehdoista Lujatalo Oy:n kanssa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"