Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Kikattava Kakkiainen on Unelmien liikuntapäivän pääesiintyjä!

Lukuisten toimijoiden, seurojen sekä yhteistyökumppaneiden lisäksi yleisölle on tarjolla suomalaisen lastenkulttuurin iso nimi Kikattava Kakkiainen. Kikattavan Kakkiaisen oma ohjelma on suurin Suomessa toteutettu lasten animaatiosarja. Pikku Kakkosestakin tuttu Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia ja perheitä Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille sekä lapsenmielisille. Esiintymisen jälkeen on luvassa Meet & Greet, jossa halukkaat pääsevät tapaamaan Kikattavan Kakkiaisen ja MC Citykanin.

Mukaan on jo ilmoittautunut yli 20 yhteistyökumppania esittelemään omaa toimintaansa
Unelmien liikuntapäivä on kansallinen liikunnan juhlapäivä, jossa kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtumia ympäri Suomen. Pirkkalan kunta haluaa tuoda Unelmien liikuntapäivän isosti myös Pirkkalaan. Keskiviikkona 10.5.2023 klo 17-20 Pirkkalan keskusurheilukentällä ja sen lähiliikuntapaikoilla vietetäänkin Unelmien liikuntapäivä Pirkkalassa -tapahtumaa. Keskusurheilukentällä ja sen lähiliikuntapaikoilla on tarjolla esityksiä, jumppia, puheenvuoroja, lajikokeiluja tai melkeinpä mitä vaan. Päätavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi, nuori ja perhe löytäisi oman tapansa liikkua Pirkkalassa tai sen lähialueilla. Tapahtuman järjestää Pirkkalan kunta yhdessä muiden harrastustoimijoiden kanssa. Fiilistele tapahtuman tunnelmia viime vuoden koostevideolta.

Mukaan jo nyt ilmoittautuneet toimijat: SPR Pirkkalan osasto,Tampereen Voimistelijat, Pirkkalan Pirkat, koripallo Pirkkalan Pirkat, salibandy Pirkkalan Pirkat, pesäpallo Pirkkalan Pirkat, yleisurheilu
Pirkkalan Pirkat, lentopallo Pirkkalan Pirkat,Pirkkalan Eläkkeensaajat ry,Pirkkalan Yrittäjät,Black Eagle Taekwon-do,Pirkkala-Seura,Pirkkalan Jalkapalloklubi,Pohjois-Hämeen Ampujat/ Haulikkokerho,Pirkkalan kunta nuorisopalvelut,Pirkkala Spartans,MLL Pirkkala,Ilves Ringette,Pirkkalan seurakunta,Tanssittava Oy,Lions Club Pirkattaret,Taikaponit,Ilves Futis-liiga Pirkkala,Pirkkalan kunta kirjasto,Pirkkalan Hiihtäjät,Pirkkalan Lastenliitto,Touhula TemppuVekara,Nuljun Sisu


Vielä ehdit ilmoittautua upeimpaan liikuntatapahtumaan mitä Pirkkalassa on ikinä nähty!
Unelmien liikuntapäivä Pirkkalassa -tapahtuma kutsuu mukaan kaikkia seuroja, järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja kunnan palveluita, jotka edistävät lasten, nuorten ja perheiden liikkumista, harrastamista sekä hyvinvointia. Tärkeää on, että tapahtumassa jokainen pääsee kokeilemaan ja näkemään, mitä mahdollisuuksia Pirkkalassa on.

Toimijoiden ilmoittautuminen päättyy 3.4.2023, jonka jälkeen lähetämme infokirjeen sekä kutsun suunnittelutapaamiseen. 

Toimijailmoittautuminen tapahtuman internetsivun kautta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"