Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Kaakkois-Pirkkalan kaavaluonnoksesta jätettiin 160 mielipidettä ja lausuntoa

Pirkkalan kunnanhallitus käsitteli Kaakkois-Pirkkalan osayleiskaavan tilannekatsauksen 19. maaliskuuta. Kaavan valmistelu etenee siten, että kaavoittaja tutustuu kaavasta annettuihin mielipiteisiin ja lausuntoihin ja laatii niihin vastineet.  Lisäksi kaavoittaja tekee tarvittavat selvitykset ja muutokset sekä käy neuvottelut annetun palautteen ja kunnanhallituksen 15.1.2018 tekemän päätöksen lisäponsien perusteella.

Keväällä 2018 kunnanhallitus käsittelee vielä uudestaan Kaakkois-Pirkkalan osayleiskaavan tilannekatsauksen. Tavoitteena on, että vastineraportti ja lisäselvitykset valmistuvat syksyn 2018 aikana. Selvitettäviä asioita ovat esimerkiksi ilmastovaikutusten arviointi, taloudellisten vaikutusten arviointi ja mahdollinen selvitystarkastelu Tampereen kaupungin kanssa.

Kaakkois-Pirkkalan osayleiskaavaluonnos oli nähtävillä 24.1.–7.3.2018. Pirkkalan kunta järjesti kaavaluonnoksesta kaksi yleisötilaisuutta, 31. tammikuuta Toivion koululla ja 22. helmikuuta Nuolialan koululla. Kaavan laatija päivysti kahtena päivänä Partolan toimipisteessä. Tämän lisäksi useat osalliset varasivat erillisiä tapaamisaikoja kaavan laatijan kanssa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"