Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Improvisaatioteatteri Snorkkeli on Lasten Pirkkaset  -kulttuurikuukauden kiertävä esiintyjä vuonna 2024

Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden kiertäväksi esiintyjäksi on valittu Improvisaatioteatteri Snorkkelin sanoilla ja kirjaimilla leikkivä esitys TosiSatu. Esitys kiertää helmikuussa 2024 Pirkanmaan kunnissa ilahduttamassa lapsia ja lapsenmielisiä. TosiSatu toteuttaa iloisesti Pirkkasten vuoden 2024 teemaa ”Kivaa kirjaimilla”. 

Lastenkulttuurin arvoissa lasten osallisuus sekä lasten leikin ja mielikuvituksen yllyttäminen ovat tärkeitä arvoja. ”Improvisaatioteatteri on uusi aluevaltaus Pirkkasten ohjelmistoon ja Snorkkelin tarjouksesta nousivat hienosti esiin lastenkulttuurin arvot sekä sopivuus vuoden 2024 teemaan”, toteaa Tampereen Lastenkulttuurin johtava koordinaattori Piia Karkkola. TosiSatu onkin yllätyksellinen lastenteatteriesitys, jossa tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset. ”Improvisaatioteatteri Snorkkeli on innoissaan ja ylpeä, että TosiSatu -esityksemme on valittu vuoden 2024 kiertäväksi esitykseksi Lasten Pirkkasten ohjelmistoon. Teema ”Kivaa kirjaimilla” antaa meille tilaisuuden innostaa lapsia tarinoiden ja sanaleikin maailmaan”, toteaa Snorkkelin toiminnanjohtaja-tuottaja Emma Kaari.   

Kaari jatkaa: ”Snorkkeli viettää samana vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan, joten lastenkulttuurikuukausi antaa myös upean vauhdikkaan alun juhlavuodellemme. Kiitos Lasten Pirkkasille, että saamme olla mukana tässä upeassa tapahtumassa.”  

Lasten Pirkkasten kiertävä esiintyjä haettiin ensimmäistä kertaa Pirkanmaan Kulttuuripankin kautta. Tarjouksia eri taiteenlajeista saatiin yhteensä 18 ja valinnan suoritti seudullinen Lasten Pirkkaset -työryhmä.  Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu ympäri Pirkanmaata. 

Lue lisää Lasten Pirkkasista osoitteessa www.lastenpirkkaset.fi tai Lasten Pirkkasista Pirkkalassa.

Tiedustelut:  

Niina Niiniluoto
Lastenkulttuurin koordinaattori Kaupunkikulttuuriyksikkö
Tampere 
p. 050 364 6134 niina.niiniluoto(a)tampere.fi 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"