Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Ilmoittautuminen Meidän Pirkkala 2019 -tapahtumaan on alkanut

Ilmoittautuminen sisätilojen esittelypaikalle

Voit varata esittelypaikan vapaa-aikakeskuksen salista. Tilat ovat maksutta käytössä, mutta edellytämme esittelytoiminnan jatkuvan koko tapahtuman keston ajan.

Ilmoittaudu sisätiloissa olevalle esittelypaikalle

Ilmoittautuminen ulkotiloihin

Voit varata esiintymis- tai esittelyajan ulkona sijaitsevalta esiintymislavalta tai esittelytilan ulkoalueelta. Tilat ovat maksutta käytössä, mutta edellytämme esittelytoiminnan jatkuvan koko tapahtuman keston ajan.

Piha-alueen esiintymislavalta voi varata esiintymisvuoron musiikki-, tanssi- tai liikuntaesitykselle tai muulle lyhyelle näytökselle. Esityksen suositeltava enimmäiskesto on 20 minuuttia. Katettu lava on kooltaan n. 20 neliömetriä.

Ulkoalueilla on mahdollista esitellä runsaasti tilaa vaativia asioita, kuten pyöriä tai ajoneuvoja. Tarvittaessa järjestämme urheilukentän puolelle kokeilumahdollisuuden pyörille tai vastaaville kulkuvälineille. Nurmialueille on mahdollista pystyttää telttoja tai laajempia esittelytiloja. Tenniskenttien alueella on mahdollisuus pystyttää näytöspisteitä esimerkiksi urheilullisiin aktiviteetteihin.

Ilmoittaudu ulkotiloihin

Ilmoittautumisaikaa on 23. kesäkuuta asti.

Lisätiedot

Juha Koivisto
kulttuurikoordinaattori
p. 040 133 5698
juha.koivisto@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"