Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Huomioi koulukeskuksen poikkeukselliset liikennejärjestelyt 2.–4.9.

Naistenmatkan ja Suupanniityn koulujen käyttöön saadaan uusi siirtokelpoinen lisärakennus. Rakennus pystytetään Ollikantien ja Suupankujan kulmaukseen syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tämä aiheuttaa koulujen ympäristössä poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä 2.–4.9. Lisärakennuksen osat kuljetetaan tontille rekoilla, joita liikkuu kyseisinä päivinä Ollikantiellä. Rekat välivarastoidaan jäähallin parkkipaikalle, minkä vuoksi sitä ei voi käyttää pysäköintiin. Tämän vuoksi Naistenmatkan kävelevä koulubussikaan ei ole käytössä tiistaina ja keskiviikkona.

Kirkon parkkipaikkaa voi käyttää tilapäisesti

Suupanniityn koulun Ollikantien puoleinen pysäköintialue on pystyttämisen ajan kokonaan suljettu, eikä sinne saa pysäköidä. Ollikantien ja Suupankujan kulmaus aidataan jo maanantai-iltana 2.9. Iltakäyttäjät eivät voi pysäköidä Suupanniityn takaparkkipaikalle enää maanantaina.

Pysäköintiin voi käyttää Pirkkalan kirkon parkkipaikkaa osoitteessa Arokuja 8. Parkkipaikan käytöstä kyseisinä päivinä on sovittu seurakunnan kanssa.

Vältä autoilua koulukeskuksen alueella

Pysäköintipaikat koulun lähialueilla ovat jatkuvasti vähissä. Lisärakennuksen pystyttämisen vuoksi syyskuun ensimmäisellä viikolla tilanne on vielä normaalia heikompi.

Pyydämme välttämään kaikkea ylimääräistä autoliikennettä kouluille (Suupankujalle ja Urheilutielle). Oppilaat, joita ei välttämättä tarvitse saattaa perille saakka, voi kyyditä Lentoasemantielle tai Suupankujan kiertoliittymään, johon kuljetaan Suupantien suunnasta. Kaikkia mopoautolla tai mönkijällä kouluun kulkevia kehotetaan kulkemaan kouluun polkupyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Lisärakennuksen asennus pyritään saamaan valmiiksi keskiviikkoiltaan 4.9. mennessä. Tämän mukaisesti parkkipaikat ovat normaalisti käytössä torstaina 5.9. Mikäli sääolosuhteet viivyttävät asennusta, tiedotamme asiasta erikseen keskiviikkona.

Toivomme kaikilta alueella liikkuvilta malttia ja kärsivällisyyttä. Turvataan yhdessä lasten koulutie!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"