Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Etäopetus jatkuu pääsiäisen yli

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä suosittelee jatkamaan yläkoulujen ja toisen asteen etäopetusta pääsiäisen yli 5.4. asti. Pirkkalan hyvinvointilautakunta kokoontuu loppuviikon aikana päättämään asiasta. Myös kokoontumisrajoitukset saavat jatkoa, ja aikuisten harrastuksiin liittyvät suositukset pysyvät voimassa.

Pirkkalassa 7–9 luokkien oppilaat ja lukion opiskelijat palaavat lähiopetukseen pääsiäisloman jälkeen keskiviikkona 7. huhtikuuta. Nuolialan ja Suupanniityn koulujen sekä Pirkkalan yhteislukion opetusjärjestelyt jatkuvat pääsääntöisesti nykyisen ohjeistuksen mukaisesti. Ruoka-annosten jakoa jatketaan myös ensi viikolla. Koulut laittavat tarkemmat ohjeet koteihin Wilma-viestillä.

Pandemiaohjausryhmä ehdottaa koulujen tilojen sulkua aluehallintovirastolle 5.4.2021 asti ja kuuden henkilön kokoontumisrajoituksen jatkamista 18.4. asti. Myös yksityistilaisuuksiin suositellaan edelleen kuuden henkilön rajoitusta. Aluehallintovirasto päättää rajoituksien jatkamisesta tällä viikolla.

Aikuisten liikuntaharrastukset sisätiloissa on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta suositellaan pidettäväksi suljettuna sisätiloissa 18.4. asti.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on koronan leviämisvaiheessa. Sairaalahoidon tarve on kasvanut viime päivinä myös Pirkanmaalla.

Lisätiedot

Mika Luukkanen
opetuspäällikkö
040 167 7902
mika.luukkanen@pirkkala.fi

 

Tays tiedote 23.3.2021
Yläkoulujen ja toisen asteen etäopetusta suositellaan jatkettavaksi Pirkanmaalla pääsiäisen yli

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"