Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Askarruttaako jokin asia Pirkkalassa – kutsu kunta kylään!

Pirkkala haluaa nyt tarjota kuntalaisille uuden tavan keskustella asioista niistä vastaavien ihmisten kanssa. Yhdistykset, yhteisöt ja erilaiset ryhmät voivat kutsua kunnan johtoa ja työntekijöitä kylään vaihtamaan ajatuksia kunnan palveluista vaikkapa kahvikupposten ääressä.

Pirkkalan kunta on olemassa kuntalaisia varten. Siksi kuntaa kehitetään tiiviissä yhteistyössä kuntalaisten kanssa. Jo olemassa olevien yhteistyömahdollisuuksien lisäksi Pirkkala haluaa uudentyyppisten kohtaamisten avulla kuulla suoraan kuntalaisten ajatuksia ja mielipiteitä.

”Nämä tapaamiset tuovat oman lisänsä kunnan ja kuntalaisten väliseen yhteistyöhön. Kohtaamisissa on tarkoitus lisätä ymmärrystä yhteisistä asioista puolin ja toisin positiivisessa hengessä. Ne eivät luonnollisesti korvaa virallisia kanavia ja päätöksentekoa. Yhteisöt voivat ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kertoa mistä haluavat keskustella. Samalla voi ehdottaa kenet haluaisi kylään tai me katsomme sopivat vierailijat kunnalta aiheen mukaan”, toteaa Pirkkalan kansliapäällikkö Jaakko Joensuu.

Onko sinulla aihe, josta haluaisit jutella? Kutsu meidät kylään!

  • Mitkä asiat ovat tärkeitä ja miksi?
  • Mitä tarpeita pitäisi huomioida?
  • Miten palveluja käytetään?
  • Mitä palveluita pitäisi luoda ja mitä uudistaa?
  • Onko muualla jotain mitä Pirkkalasta ei löydy?

Kerro yhteisöstäsi ja asiastasi oheisella lomakkeella ja kutsu meidät kylään. Vastaanotamme kutsuja helmikuun loppuun eli 28.2.2023 asti. Valitsemme kutsujen joukosta 5–8 kyläilykohdetta.

Tehdään yhdessä Pirkkalasta viiden tähden kunta!

Kutsu kunta kylään -lomake

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"