Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Anna palautetta Pirkkala–Linnainmaa -raitiotien alustavista katusuunnitelmaluonnoksista

Alustavat katusuunnitelmaluonnokset Tampereen raitiotielinjan 1 jatkamiseksi linja-autoasemalta Hatanpään ja Härmälän kautta Pirkkalaan sekä TAYS keskussairaalta Linnainmaalle julkaistaan tänään kaikkien kommentoitavaksi.

Karttapalautekysely

Hankesivuilta löytyy tietoa alustavista katusuunnitelmaluonnoksista ja niihin liittyvistä alustavista maankäyttösuunnitelmista sekä linkki karttakyselyyn tampereenratikka.fi/suunnittelu/pirkkala-linnainmaa/. Karttakysely on avoinna 3.10.-16.10.2022.

Yleisötilaisuudet

Linnainmaan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään maanantaina 3.10.2022 klo 17 Kaupin Kampuksen Arvo-talon Jarmo Visakorpi -salissa (Arvo Ylpön katu 34). Tampereen Hatanpään ja Härmälän sekä Pirkkalan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 11.10.2022 klo 17 Nuolialan koulun ruokalassa (Kouluportinkuja 5). Kahvitarjoilu on puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Yleisötilaisuuksissa esitellään raitiotien alustavia katusuunnitelmaluonnoksia ja niihin liittyviä alustavia maankäyttösuunnitelmia. Linnainmaan ratahaaran tilaisuudessa voi tutustua raitiotiesuunnitelmien lisäksi Medi Park IV -alueen, Alasjärven länsipuolen sekä Linnainmaan raitiotievarikon alustaviin asemakaava-aineistoihin. Myös Pirkkalan ratahaaran tilaisuudessa on paikalla sekä Tampereen että Pirkkalan maankäytön suunnittelijoita ja asemakaavoittajia.

Valmista helmikuussa 2023

Nyt saatavan palautteen pohjalta tarkennetaan raitiotien hankesuunnitelma Pirkkalasta Linnainmaalle. Loppuraportti valmistuu helmikuun 2023 loppuun mennessä. Sen jälkeen Tampereen ja Pirkkalan valtuustoilla on mahdollisuus päättää mahdollisesta raitiotien toteutussuunnitteluun ryhtymisestä.

 

Lisätietoja

tampereenratikka.fi/suunnittelu/pirkkala-linnainmaa/

 

Tampereen Raitiotie Oy

Kehityspäällikkö

Ville-Mikael Tuominen

puhelin +358 50 343 0700

sähköposti etunimi.sukunimi@tampereenraitiotie.fi

 

Pirkkalan kunta

Yhdyskuntajohtaja

Jouni Korhonen

Puhelin +358 50 512 3981

sähköposti etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"