NEPSY-piste ja -puhelin

Nepsy-piste on tarkoitettu erityisesti leikki- ja alakouluikäisten lasten vanhemmille ja lähiaikuisille. Pisteestä saat lainattavien apuvälineiden lisäksi käytännön vinkkejä arjen kasvatustyöhön. Paikalla on aina aukioloaikoina kunnan koulutettu neuropsykiatrinen (nepsy) valmentaja, jonka kanssa voit keskustella arjen haasteista.  
  
Osalla lapsille esimerkiksi erilaiset temperamentin ja käyttäytymisen piirteet saattavat asettaa tavallista enemmän haastetta kasvatustilanteille. Lainattavissa on erilaisia perheenne arkea helpottavia materiaaleja ja apuvälineitä, kuten kuulosuojaimia, aktiivityynyjä, time-timereita ja tiimalaseja. Voimme myös tutustua yhdessä esimerkiksi erilaisiin tunteiden hahmotuksen, oman toiminnanohjauksen ja motivoinnin materiaaleihin.    
  
Aukioloaika klo 16-17:30:

10.1. 
24.1.
7.2.   
21.2.  
7.3. 
21.3. 
4.4.   
18.4.  Teemailta, kuvat toiminnaohjauksen tukena
2.5.  
16.5.
30.5. 

Nepsy-piste toimii Nuolialakeskuksen 1. kerroksessa os. Kouluportinkuja 5. Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Voit ottaa myös puhelimitse yhteyttä nepsy-valmentajaan

puh. 040 523 1342 tai lähettää sähköpostia nepsy@pirkkala.fi

HUOM.

Onko lapsellasi nepsy oireita? Kaipaatko vertaistukea? Olemme perustamassa vanhempien vertaistukiryhmää Pirkkalaan. Mukaan kutsumme kaikenikäisten lasten ja nuorten vanhempia, diagnoosia ei tarvitse olla. Ryhmän vetäjänä toimii Pirkkalan vanhempainverkosto ry. Jos kaipaat vertaistukea, tule mukaan, kokoonnumme keskiviikkona 8.2. klo 18.00 Kyöstin kerhotalolla, Kyöstintie 6, Pirkkala. Toivomme runsasta osanottoa vertaistukiryhmän ensimmäiseen kokoontumiseen.
Tule rohkeasti mukaan tapaamaan muita samassa tilanteessa olevia ja
voimaantumaan vertaisuudesta! Ilmoittautumista ei tarvita.
Lisätietoja voi halutessaan kysellä Marjo Vuorenmaalta:
marjovuorenmaa@gmail.com / puh 050 4116114