Pirkkalan kunnalla on käytössä kaksi erillistä chat-palvelua: terveyskeskuksen chat ja yleisten kuntaan liittyvien asioiden chat. 


Pirkkalan terveyskeskuksen chat auttaa kiireettömissä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa 

Terveyskeskuksen chat-palveluun pääset tästä

Sairaanhoitaja vastaa chat-palvelussa arkisin kello 9.15–11.15. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen, antaa hoito-ohjeita sekä muuta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää neuvontaa. Chatin välityksellä voi hoitaa reseptin uusimisen, kysyä laboratoriovastauksesta tai varata ajan sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle. 

Tietoturvan varmistamiseksi chat-palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen. Suomi.fi-tunnistautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tai varmennekortin. 

Chatin kanssa terveysalan ammattilainen voi tarvittaessa avata myös videoyhteyden. 


Yleisen chat-palvelun kautta voit kysyä neuvoa kunnan palveluista

Asiakaspalvelijat vastaavat chatin kautta kunnan palveluihin liittyviin kysymyksiin. Yläpuolella olevista sinisistä laatikoista voit valita tarvitsetko neuvontaa yleisissä asioissa vai kotiin ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Painamalla yllä olevaa sinistä laatikkoa chat-keskustelu aukeaa oikeaan alareunaan. Ethän jaa chatissa henkilötietojasi kuten henkilötunnusta.