Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2: Näyttelyesittely Aurinkokivi
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2: Näyttelyesittely Aurinkokivi

27.3.2018 klo 13:00 - 14:00

Kotikiveltä voi nähdä koko maailmankaikkeuden

Galleria 2:n kutsutaiteiljana on kuvataiteilija, kiviseppä Marja-Leena Koivisto Hartolasta. Koiviston näyttely ”Aurinkokivi” koostuu maalauksista ja kankaalle vedostetuista valokuvista Pyhäjoen kallioista ja se on esillä on esillä ti 27.3. asti. Koivistolle luonto ja kivet ovat elämän ikiaikainen aapinen.

Marja-Leena Koivisto on tavattavissa galleriassa klo 13-14. Taiteilija esittelee näyttelyn ja kertoo työskentelystään. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

”Näyttelyn taustalla on ajatus kaiken magneettisuudesta myös unelmien ja elämän uusien mahdollisuuksien luominen ja toteutuminen. Matkatessamme johonkin tuntemattomaan otamme suuntaa kompassilla, joka on nykyihmiselle asetettu niin, että neulan kärki osoittaa kohti pohjoista. Muinaiset kansat navigoivat aurinkokivillä. Kiven läpi pystyi näkemään vielä pitkään auringon sijainnin sen laskiessa horisonttiin tai pilvisellä säällä. Koivisto uskoo, että Aurinkokivi on sinussa, sydämessäsi. Oman sisäisen tietosi ja luovuutesi avulla ilmennät koko maailmakaikkeutta. Hiljaisuus sisältää kaikki mahdollisuudet. Vapauta aikaasi hiljaisuuden kuunteluun, niin sydän ja mieli avaavat arkesi seikkailuiksi.”

Marja-Leena Koivisto ohjaa ja opettaa uudenlaista taideilmaisua; oman luovan yhteyden ja sen liikkeelle panevan luovan voiman avulla voit vapauttaa itsesi elämääsi ja omaan todelliseen potentiaaliisi. Menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman, jonka mukaan taide on elämää ja elämä on taidetta. Källman ohjaa luomaan elämäsi ja elämään sitä.

Tiedot

Päivämäärä:
27.3.2018
Aika:
13:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria 2
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map