Vastaa kyselyyn ja edistä viisasta liikkumista Pirkkalassa

25.5.2018

Pirkkalan kunta selvittää asukkaidensa liikkumistottumuksia touko-kesäkuussa. Kunta hyödyntää liikkumiskyselyn tuloksia viisaan liikkumisen suunnitelman laadinnassa.

Pirkkalan kunta haluaa edistää turvallista, terveellistä ja ympäristöystävällistä eli viisasta liikkumista. Edistämistä varten Pirkkalassa laaditaan viisaan liikkumisen suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on edistää tavoitetta pysyvään muutokseen pirkkalaisten liikkumistottumuksissa. Muutoksella tavoitellaan yksin henkilöautolla tehtävien matkojen kulkumuoto-osuuden vähenemistä ja viisaan liikkumisen, kuten kävelyn, pyöräliikenteen, joukkoliikenteen ja kimppakyytien kulkumuoto-osuuden lisäämistä.

Liikkumiskyselyn tavoitteena on saada pirkkalaisilta ja kunnassa liikkuvilta ulkopaikkakuntalaisilta tietoa viisaan liikkumisen yhteyspuutteista, laatutason puutteista ja turvattomaksi koetuista ja todetuista paikoista sekä viisaaseen liikkumiseen liittyvistä kokemuksista ja näkemyksistä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään vuoden 2018 aikana laadittavan Pirkkalan viisaan liikkumisen edistämisohjelman toimenpidesuunnitelmissa.

Tule mukaan kotikuntasi viisaan liikkumisen edistämiseen!

Kyselyyn voi vastata 25.5–17.6.2018 välisenä aikana tästä linkistä: https://query.eharava.fi/2480


Kiitos yhteistyöstä!
 

Lisätietoja antavat

Vesa Vanninen, Pirkkalan kunta, vesa.vannine[at]pirkkala.fi
Oskari Kaupinmäki, Sitowise Oy, oskari.kaupinmaki[at]sitowise.com

« Takaisin