Info

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuoden ohjelma syntyy tuhansista pienistä ja suurista teoista ja elämyksistä.

Suomi 100 Pirkkala -sivusto kokoaa yhteen juhlavuoden tapahtumat ja toimijat. Kunnan lisäksi tapahtumia Pirkkalassa ja sen lähialueilla järjestävät aktiivisesti toimivat yhteisöt, yhdistykset ja yritykset, jotka ovat tervetulleita tiedottamaan tapahtumistaan Suomi 100 Pirkkala -sivustolla. Sivusto on tarkoitettu juhlavuoden Yhdessä -teeman mukaisesti kaikille.

Juhlavuosi tehdään yhdessä

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhla on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuonna katsomme Suomea, suomalaisuutta ja itsenäisyyttä menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden valossa. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville.

Satavuotias Suomi näkyy laajasti myös sosiaalisessa mediassa, jossa juhlavuoden ilmoittelua, uutisointia ja tapahtumia voi seurata. Etsi omat tapasi osallistua juhlavuoteen ja tule mukaan tekemään vuodesta ikimuistoinen.

Juhlavuosi Pirkkalassa

  • Facebookissa @suomi100pirkkala
  • Internetsivuilla www.pirkkala.fi/suomi100

Juhlavuosi Pirkanmaalla

Juhlavuosi valtakunnallisesti

Jokainen voi osallistua juhlavuoden rakentamiseen omalla tavallaan. Ajatuksiaan ja valokuviaan Suomesta ja suomalaisuudesta voi jakaa sosiaalisessa mediassa hashtagilla #suomi100pirkkala. Kaiken viestinnän tulee olla Yhdessä -teeman sekä hyvien tapojen mukaista, eikä se saa sisältää ketään loukkaavia elementtejä.

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi sosiaalisen median viestintävälineitä ja haluaisit tuottaa sisältöä yhteiseen juhlavuoteen, voit olla yhteydessä Pirkkalan kunnan Suomi 100 -koordinaattoriin, jonka yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen suomi100pirkkala@pirkkala.fi

Satavuotista itsenäisyyttä juhlitaan koko vuoden

Satavuotista itsenäisyyttä juhlitaan koko vuoden, koko Suomessa ja myös maailmalla. Juhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivän viikkoon.

Pirkkalassa suuria juhlavuoden tapahtumia ovat myös mm. kesän tapahtumakylä Vähäjärven rannassa, toista kertaa järjestettävät Muinaismarkkinat Reipissä sekä kaikkien kuntalaisten yhteinen itsenäisyyspäivän juhla. Kunnan ja lähialueen tapahtumia voi seurata keskitetysti tapahtumakalenterissa. Ilmoita mukaan myös oma tapahtumasi!

Mäkinen, Kiti
Kulttuurikoordinaattori
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kulttuuripalvelut
040 133 5698
kiti.makinen[at]pirkkala.fi