Tietokirjastipendi Pirkkalan yhteislukion ylioppilaalle!

7.6.2019

Tietokirjastipendejä jaettiin jälleen kevätjuhlissa ympäri maan. Suomen tietokirjailijat ry ja Lauri Jäntin säätiö jakoi yhdeksättä kertaa tietokirjastipendejä peruskoulun päättöluokan oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille. Tietokirjastipendit myönnettiin tunnustuksena ahkerasta tietokirjojen lukemisesta. Tietokirjastipendin tarkoituksena on kannustaa koululaisia lukemaan tietokirjoja. Tänä vuonna stipendi on sadan euron arvoinen lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan. 

Yläasteiden, lukioiden ja ammattikoulujen opettajat hakivat stipendejä oppilailleen. Hakemuksissa pyydettiin kertomaan, mitä tietokirjoja oppilas on lukenut, onko hän kiinnostunut jonkin tietyn alan tietokirjallisuudesta ja miten tämä ilmenee. Stipendejä hakivat monipuolisesti kaikkien oppiaineiden opettajat. Hakemusten joukosta Suomen tietokirjailijat ry:n ja Lauri Jäntin säätiön edustajista koottu raati valitsi sata stipendinsaajaa.

Tänä keväänä Tietokirjastipendin saajien listalta löytyy myös Pirkkalan yhteislukion tuore ylioppilas Iitu Nieminen.

Linkki Suomen Tietokirjailijat ry:n tiedotteeseen: https://www.suomentietokirjailijat.fi/medialle/uutisarkisto/tietokirjastipendeja-jaettiin-jalleen-kevatjuhlissa-ympari-maan-2.html?archieveyear=2019&id=1109

« Takaisin