SILMU - viisi syytä hakea meille opiskelijaksi

Yhteishaku on käynnissä ti 20.2. - ti 13.3. Katso viisi syytä miksi kannattaa hakea meille!

SILMU - viisi syytä hakea meille opiskelijaksi:

Sopivan kokoinen lukio maltillisilla ryhmäkoilla 
- Lukiomme aloituspaikkojen määrä on 95. Alle kolmensadan opiskelijan yhteisö luo puitteet, jossa opettajat tuntevat opiskelijansa ja pystyvät huomioimaan heidät henkilökohtaisesti. Myös kurssien ryhmäkoot pysyvät kohtuullisina.

Innova-projekti yritysyhteistyön ytimessä 
- Teemme yhteistyötä Pirkanmaalaisten yritysten kanssa Innova-projektissa, jossa opiskelijat ideoivat ratkaisumahdollisuuksia yritysten kehittämiin haasteisiin. Myös äidinkielen ja kirjallisuuden mediakurssilla harjoitetaan yritysyhteistyötä tuottamalla Pirkanmaan yrittäjille erilaisia mediatekstejä, haastatteluja ja tilaisuuksia. 

Laaja kurssitarjonta, mahdollisuus lukiodiplomien suorittamiseen.
- Pakollisten ja valtakunnallisten syventävien kurssien lisäksi tarjoamme runsaasti koulukohtaisia kursseja eri oppiaineista. Lukio-opintoihin voidaan lisäksi sisällyttää kurssisuorituksia mm. musiikkiopistosta ja aktiivisesta ja tavoitteellisesta urheiluvalmennustoiminnasta, seututarjottimen verkkokursseja sekä Pirkan opiston opintoja. Lukiodiplomin voi suorittaa kuvataiteessa, liikunnassa, musiikissa ja käsityössä.

Monimuotoisen opiskelun edelläkävijä: 
- Lukiomme on toiminut ensimmäisten joukossa uudenlaisen opiskelukulttuurin toteuttajana. Osana opetushallituksen innovatiivisten oppimisympäristöjen kehityshanketta lukiossamme on järjestetty eri oppiaineita integroivia tiimijaksoja vuodesta 2015 alkaen.

Uusi ja uljas lukiorakennus: 
- Pirkkalan uusi lukiorakennus Silmu avasi ovensa syksyllä 2017. Modernit, upeat ja avoimet uusimmalla opetusteknologialla varustetut tilamme tarjoavat mielekkäät puitteet lukio-opiskelulle!

Silmuun voit hakea täyttämällä sähköisen yhteishakulomakkeen osoitteessa opintopolku.fi

Haussa ei käytetä ainevalintakorttia.