Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Vuokraa soutuvene käyttöösi

13.6.2019

Pirkkalan pursiseuran Mummimamma-veneeseen mahtuu kerrallaan kolme ja Muumipappa-veneeseen viisi henkilöä. Veneiden avaimet noudetaan Pirkkalan vapaa-aikakeskuksesta asiakaspalvelun aukioloaikoina. Soutelijoita varten on varattu myös pelastusliivejä, joiden lainaaminen tapahtuu vapaa-aikakeskuksesta avaintennoudon yhteydessä.

Kaikkien kuntalaisten yhteiskäyttöön tarkoitettujen soutuveneiden ajantasainen varaustilanne on katsottavissa Varaamon varauskalenterista. Varaamoon kirjaudutaan Google-tilillä, Yle-tunnuksilla tai Facebook-tunnuksilla. Uuden tunnuksen luominen onnistuu helposti, mikäli sinulla ei vielä ole tiliä Varaamon käyttämissä tunnistautumispalveluissa.

Molempien veneiden vuokra on 2,50 euroa tunnilta. Varausaika yhdellä käyttökerralla on korkeintaan viisi tuntia. Veneiden vuokra tulee maksaa Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen avainta noudettaessa. Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit sekä tietyt liikuntaetusetelit.

Tutustu veneiden käyttösääntöihin huolellisesti Varaamon sivuilla. Muista toimia vesillä varovasti ja vastuullisesti, ja noudata vesiliikennettä koskevia sääntöjä ja määräyksiä.

Klikkaa Varaamon kalenteriin ja veneiden käyttösääntöihin

Katso vapaa-aikakeskuksen aukioloajat

 

Lisätiedot

Pirkkalan kunta
Tilavaraukset
044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi

Pirkkalan pursiseura
Petteri Majaniemi
Pirkkalan pursiseura satamakapteeni
0458698333

Pirkkalan pursiseuran veneet on nimetty hauskasti Muumimammaksi ja Muumipapaksi. Veneiden vuokraaminen tapahtuu Varaamosta. Avaimet noudetaan Pirkkalan vapaa-aikakeskuksesta.