Varhaiskasvatuksen perheohjaaja

Mietitkö jotain vanhemmuuteen tai perheesi arkeen liittyvää asiaa? Se ei ole iso, mutta vaivaa selvästi mieltäsi? Mikäli vastasit kyllä, varhaiskasvatuksen perheohjaus on juuri sinua varten.

Varhaiskasvatuksen perheohjaus on lyhytaikaista, ennakoivaa ja ennaltaehkäisevää työtä, jonka tavoitteena on löytää yhdessä perheen kanssa keinoja lapsiperheen arjen erilaisiin pulmatilanteisiin. Perheohjaus tähtää myös vanhemmuuden vahvistumiseen ja perheen voimavarojen lisääntymiseen. Perheohjauksen lähtökohtana ovat perheen yksilölliset toiveet sekä tarpeet.

Perheohjaus on luottamuksellista ja maksutonta, ja se on tarkoitettu Pirkkalan kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasperheille. Yhteistyötä voidaan tehdä tarvittaessa ja huoltajia kuunnellen lapsen varhaiskasvatusryhmän työntekijöiden, varhaiskasvatuksen erityisopettajan, neuvolan tai muiden tahojen kanssa. Palvelun käyttämisestä ei tule merkintää virallisiin asiakirjoihin.

Tavoitat varhaiskasvatuksen perheohjaajan puhelimitse (soittoaika ti-to klo 10-11), sähköpostitse tai Wilman kautta. Tapaaminen voidaan järjestää päiväkodilla, kotona tai varhaiskasvatuksen perheohjauksen tilassa (Wivintalo, Jaakontie 9, 33950 Pirkkala).

Katso perheohjauksen esittelyvideo.

Perheohjauksen esite

Ota rohkeasti yhteyttä!