Ideoi uusi nimi Pirkkalan yläasteelle

2.2.2017

Pirkkalan yläaste etsii avoimen kilpailun kautta koululle uutta nimeä. Uusi nimi julkistetaan maaliskuussa koulun 50-vuotisjuhlissa ja otetaan käyttöön 1.8.2017.

Pirkkalan yläaste on tähän asti ollut kunnan ainoa yläkouluopetusta antava koulu Pirkkalassa. Koulun nimi on nykyisessä muodossaan vanhahtava ja koska yläkouluopetusta tullaan Nuolialan yhtenäiskouluhankkeen myötä antamaan tulevaisuudessa myös Nuolialassa, on Pirkkalan yläasteen nimen muuttaminen siinäkin mielessä ajankohtaista.

Pirkkalan yläaste julistaakin nyt avoimen nimikilpailun uuden nimen löytämiseksi. Nimen tulee olla kunnan muiden koulujen kanssa muodoltaan yhtenevä (esim. Naistenmatkan koulu, Kirkonkylän koulu) ja se voi kuvastaa pirkkalaisuutta tai viitata vaikkapa koulun sijaintiin. Ideoinnissa toivotaan huomioitavan, että Pirkkalan kunnassa on aiemmin ollut Suupan koulu, minkä vuoksi sitä ei voida valita Pirkkalan yläasteen uudeksi nimeksi.

Nimiehdotukset tulee palauttaa viimeistään 20.2.2017 yhteystietojen ja mahdollisten perustelujen kanssa sähköpostitse osoitteeseen patioposti@gmail.com. Voittajanimen valitsee valintaraati, joka antaa ehdotuksensa virallisen päätöksen uudesta nimestä tekevälle sivistyslautakunnalle.

Uusi nimi julkistetaan koulun 50-vuotisjuhlassa 17.3.2017. Kaikkien ehdotuksensa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja.

Lisätiedot

Marita Intonen
Pirkkalan yläasteen rehtori
p. 050 598 2656
sähköposti: etunimi.sukunimie@pirkkala.fi

« Takaisin