Puhtauspäivä 4.12.2017

27.11.2017

Valtakunnallinen Puhtauspäivä 4.12.2017 - Kiitä siivoojaa!

Tätä valtakunnallista "Siivoojien" teemapäivää vietetään Pirkkalassa nyt kolmannen kerran 4.12.2017 ja tänä vuonna se on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Siivoojan tekemä työ koskettaa meitä kaikkia - oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuisi, jos missään ei siivottaisi? Puhtauspäivä on valtakunnallinen teemapäivä, jonka tarkoituksena on herätellä ihmisiä huomaamaan siivoustyön merkitys. Päivän teemana on viime vuoden tapaan "kiitä siivoojaa".

Sosiaaliseen mediaan on lähetetty aikaisempina vuosina huima määrä kuvia ja kiitoksia #kiitäsiivoojaa -tunnisteella. Sama teema jatkuu myös tämän vuoden Puhtauspäivänä - muista siis kiittää siivoojaa!

Kiittämisen yhteydessä on mukava viettää juttutuokio siivoojan kanssa ja ottaa vielä selfie hienon päivän kunniaksi. (Muista kuitenkin varmistaa, että kuvan ottaminen sopii siivoojalle.) Voit lisätä kuvan Facebookiin Puhtauspäivän sivulle tai Instagramiin ja Twitteriin tunnisteella #kiitäsiivoojaa.

P.S. Jos et käytä näitä sosiaalisen median kanavia, voit lähettää kiitokset sähköpostilla SSTL Puhtausala ry:n osoitteeseen asiakaspalvelu[at]puhtausala.fi.

« Takaisin