Osallistu Pirkkalan Suomen kasvot -keräykseen

14.2.2017

Pirkkalan kunta juhlistaa satavuotiasta Suomea ikuistamalla oman kunnan asukkaita Suomen kasvot -kuvituksiin. Tee omasta kuvastasi sinivalkoinen piirrosversio Suomen kasvot -sovelluksella ja jaa kuva meille. Pirkkalan kunta käyttää kuvia erilaisissa Suomi 100 -juhlavuoden toteutuksissa.

Suomi 100 -juhlavuoden kuvitus koostuu erilaisista sinivalkoisista kasvokuvista. Pirkkalan kunta tekee yhdessä kunnan asukkaiden kanssa oman Suomen kasvot -kuvituksen.  Jätä jälkesi juhlavuoteen ja tule mukaan keräykseen!

Osallistu Pirkkalan Suomen kasvot -keräykseen tekemällä kuvastasi sinivalkoinen piirrosversio valtioneuvoston kanslian Suomen kasvot -sovelluksella. Sovelluksen käyttö ei vaadi erillisen sovelluksen lataamista, vaan sitä voi käyttää suoraan selaimen kautta joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen suomi100pirkkala@pirkkala.fi. Voit ottaa kuvan tätä tarkoitusta varten tai käyttää jo aiemmin otettua kuvaa. Voit käyttää myös esimerkiksi piirrettyä omakuvaa ja tehdä siitä sinivalkoisen version.

Suomen kasvot -sovelluksella voi tehdä kuvan myös lapsesta lapsen ja tämän huoltajan suostumuksella. Muutoin sovellus on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Pirkkalan kunta voi käyttää kuvia Suomi 100 -juhlavuodesta kertovassa viestinnässä kunnan verkkosivuilla, sosiaalisen median palveluissa ja juhlavuoden tapahtumien somisteissa kuten esimerkiksi julisteissa ja roll-upeissa. Mahdollisesti kasvoja voidaan käyttää myös graffititekniikoin toteutettavassa seinämaalauksessa. Kasvoja voidaan käyttää yksinään tai niistä voidaan sommitella kollaasi.

Pirkkalan kunta valitsee asukkaiden jakamien kuvien joukosta kuhunkin toteutukseen parhaiten soveltuvat kasvokuvat, joita käytetään Suomi 100 -ohjeistuksen mukaisesti.

Oman sinivalkoisen kuvan pääset luomaan täällä
suomenkasvot.fi


Lisätiedot

Kiti Mäkinen
kulttuurikoordinaattori
Pirkkalan kunta
p. 040 133 5698
kiti.makinen@pirkkala.fi

Suomi Finland 100 -verkkosivut
suomifinland100.fi

Suomi 100 Pirkkala -verkkosivut
pirkkala.fi/suomi100/

Tietosuojaseloste
Pirkkalan kunnan Suomen kasvot -keräys, tietosuojaseloste

« Takaisin