Muksutupa muuttaa Suupalle syyslomaviikolla

28.9.2017

Kreetankujalla toimiva avoimen varhaiskasvatuksen kerho Muksutupa muuttaa uusiin tiloihin Suupalle syyslomaviikon aikana. Tilat vaihtuvat, mutta toiminta jatkuu muuten ennallaan.

Muksutupa on toiminut muutaman vuoden ajan osoitteessa Kreetankuja 4. Pirkkalan kunta on päättänyt luopua vuokratiloista ja siirtää Muksutuvan toiminnan kunnan omistamiin kunnostettuihin tiloihin Suupalle.

Muksutupa muuttaa Suupalle osoitteessa Suupankuja 8–10 sijaitsevan kerrostalon alakerran tiloihin. Tiloissa on myös aiemmin ollut kerhotoimintaa. Taloyhtiö on viime vuonna korjannut huoneiston wc-tilat. Pirkkalan kunta on tänä vuonna uusinut ilmanvaihdon ja tehnyt tiloihin perusteellisen pintaremontin. Esimerkiksi muoviset lattiamatot on poistettu, ja tilalle on asennettu laattalattia. Myös kalusteet on uusittu.

Suupankujan ryhmätilat ovat hieman suuremmat kuin nykyiset Kreetankujan tilat. Suupankujan tiloissa Muksutuvalla ei ole omaa pihaa, mutta lähistöllä on runsaasti hyviä ulkoilu- ja retkipaikkoja, kuten Ransupuisto ja vapaa-aikakeskuksen alue. Muksutuvan väki voi myös ulkoilla viereisen Tenavatuvan pihalla. Pirkkalan kaksi avoimen varhaiskasvatuksen kerhoa sijaitsevat jatkossa vierekkäin, mikä helpottaa muutenkin yhteistyötä.

Muutto uusiin tiloihin todennäköisesti pidentää joidenkin asiakkaiden kerhomatkaa, mitä pahoittelemme. Toivomme kuitenkin, että uudet tilat lisäävät viihtyvyyttä ja uskomme, että uusi ympäristö tuo myös uusia mahdollisuuksia toiminnan järjestämiseen.

Muuttoajankohdaksi on valittu syyslomaviikko, jolloin avoimen varhaiskasvatuksen kerhot on suljettu. Henkilökunta siirtyy kokonaisuudessaan Kreetankujalta Suupankujan tiloihin. Tutut kasvot ovat siis lapsia ja huoltajia vastassa uusissa siisteissä tiloissa maanantaista 23. lokakuuta alkaen.

Lisätiedot
Tuula Toivonen
Perhepäivähoidon päällikkö, avoimen varhaiskasvatuksen esimies
Varhaiskasvatus
050 435 7168
tuula.toivonen[at]pirkkala.fi

« Takaisin