Ilmianna pyöräilymyönteisin työpaikka!

5.4.2017

Tampereen kaupungin Liikkuva Tampere-projekti palkitsi vuonna 2016 kolme tamperelaista yritystä, jotka ansiokkaasti edistävät työntekijöidensä pyöräilyä. Voittajat olivat Solita Oy, Dicode Oy ja VTT Tampere Oy, joilla kaikilla oli käytössä esimerkiksi asiointipyörät, pyöränhuoltovälineitä toimistolla sekä kunnolliset pyöräparkit ja sosiaalitilat. Tänä vuonna Liikkuva Tampere ja Tampereen kaupunkiseutu etsivät koko kaupunkiseudun pyöräilymyönteisimpiä työpaikkoja.

Ilmianna tämän linkin kautta työpaikka, joka mielestäsi ansiokkaasti ja esimerkillisesti edistää työntekijöidensä pyöräilyä! Vastausaikaa on 21.4. asti ja voittajatyöpaikat palkitaan Pyöräilyviikolla. Vastaajien kesken arvotaan pieniä liikuntavälinepalkintoja ja voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kampanja liittyy 6.-14.5.2017 vietettävään kansalliseen Pyöräilyviikkoon. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. Pyöräilyviikon pääteema v. 2017 on ”Pyörällä kulkee kaikki!”. Teema kattaa tavaroiden, lasten jne. pyörällä kuljettamisen hyvät ratkaisut ja käytännöt laatikkopyöristä satulalaukkuihin.  Tampereen pyöräilyviikon ohjelman pääset katsomaan osoitteesta tampereenpyorailyviikko.net.  Pyöräilyviikolla järjestetään tapahtumia myös Vesilahdella ja Ylöjärvellä.

« Takaisin