Uimarannat

Pirkkalan kunnalla on viisi virallista, kunnossapidettävää uimarantaa

  • Kurikanvainio
  • Turri
  • Loukonlahti
  • Rantaniitty
  • Reippi

Avantouinti

Pirkkalassa on kaksi kunnan ylläpitämää avantouintipaikkaa. Toinen sijaitsee Reipinniemessä ja toinen Loukonlahden uimarannalla. Reipissä on sauna ja Loukonlahdessa uimakoppi avantouijien käyttöön.

Reippi

Reipintie 43, 33980 Pirkkala.

Reipin saunoja hoitaa ja valvoo kolmen pirkkalalaisen urheiluseuran muodostama seurayhtymä, johon kuuluu Pirkkalan Jalkapalloklubi ry, Pirkkalan Pingviinit ry ja Pirkkalan Viri ry. Alueen kunnossapidosta vastaa tilapalvelu.

Lisätiedot ja saunan aukioloajat löydät Reipin sauna -sivulta.

Loukonlahti

Loukonlahdessa avantouijille on aallonmurtajan päässä lämmin konttirakennus pukuhuoneena. Tila on tarkoitettu pirkkalalaisten avantouijien käyttöön. Naisille ja miehille on erilliset tilat. Tila on lukittu ja sinne voi lunastaa avaimen 30,00 € panttia vastaan asiointipisteestä. Panttimaksu palautetaan, kun avain palautetaan.

Uimakoppi on käytettävissä avantouijille lokakuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Kesäkaudella uimakoppi on venevalvojien käytössä.


Uimahalli

Pirkkalassa ei ole omaa uimahallia. Lähimmät uimahallit sijaitsevat Nokialla, Tampereella ja Kangasalla.


Mäyriän virkistysalue

Mäyriän virkistysalue sijaitsee Lempäälässä ja on ympäristökuntien yhteisomistuksessa. Alueen palvelut ovat myös Pirkkalaisten käytetettävissä. Alueella on mm. sauna ja uimaranta, nuotipaikka, keittokatos, frisbeegolf-rata, palloilukenttä jne.

Mäyriän rantasaunat ovat tällä hetkellä suljettu eikä niitä voi varata. Yleisösaunoja ei järjestetä kesällä 2022.

Tutustu alueeseen Lempäälän kunnan sivuilla: Mäyriä.


Kolme avantouijaa laiturilla pyyhkeet ympärillä.