Tältä sivulta löydät tietoa terveysneuvontapalveluista sekä erilaisista terveyttä ja hyvinvointia edistävistä ryhmätoiminnoista

 

Yksilöllinen elintapaneuvonta

 

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajat antavat terveysneuvontaa ja ohjaavat sinut tarvittaessa eteenpäin lääkärin vastaanotolle. Tästä linkistä löydät sairaanhoitajan yhteystiedot.

 

Perhesuunnitteluneuvola

Perhesuunnitteluneuvolassa saat tukea ja ohjausta terveellisiin elintapoihin raskautta suunnitellessa. Terveydenhoitaja voi ohjata sinut eteenpäin esim. ravitsemus- taikka liikuntaneuvontaan. Voit varta ajan raskauden suunnittelukäyntiin sähköisen ajanvarauksen kautta. Löydät perhesuunnitteluneuvolan yhteystiedot tästä linkistä.

 

Ryhmätoiminta

 

Elintapaohjausryhmä

Sairaanhoitajan ohjaamassa ryhmässä on mahdollisuus keskusteluun ja vertaistukeen Tutustu tästä linkistä elintapaojausryhmään.

 

Arkeen voimaa-ryhmä

Arkeen voimaa-ryhmä on itsehoidon toimintamalli heille, joilla on arjessa pärjäämisen haasteita. Tutustu tästä linkistä Arkeen voimaa-ryhmään.

 

Ikihyvä-elintaparyhmä

Ikihyvä – elintaparyhmään on keskusteleva ja toiminnallinen ryhmä, josta saat tietoa elintapoihin liittyvien testien ja keskustelujen kautta. Tutustu ikihyvä-elintaparyhmään tästä linkistä.

 

Mielikki toiminta

Mielikki toiminta on Pirkkalan terveyskeskuksen ja Mielen ry:n Rasihovin luotsaamaa toimintaa, johon ovat tervetulleita kaikki. Toiminta keskittyy terveyttä edistävän tiedon jakamiseen sekä avoimeen kohtaamiseen. Tästä linkistä pääset tutustumaan Mielikki toimintaan. 

 

Digitaalinen elintapaneuvonta

 

Omaolo hyvinvointivalmennukset

Hyvinvointivalmennukset kannustavat sinua elin- ja elämäntapamuutoksiin, joilla hyvinvointisi voi kohentua.  Voit aloittaa hyvinvointivalmennuksia itsenäisesti tai ammattilaisen suosittelemana. Tästä linkistä pääset tututustumaan Omaolon hyvinvointivalmennuksiin. 

 

Terveyskylä

Kaikille avoimesta terveyskylästä löydät monenlaista tietoa ja tukea oman hyvinvointisi edistämiseen. Tutustu terveyskylään tästä linkistä.