Terveysaseman puhelinpalvelussa ja takaisinsoittopalvelussa on viivettä

Päivitys uutiseen 21.10. klo 16:  Terveysasemalla tiistaista asti jatkuneiden teknisten ongelmien vuoksi puhelinpalvelu on ollut erittäin kuormittunut emmekä ole päässeet palvelemaan asiakkaita normaalissa aikataulussa. Takaisinsoittopalvelu on tällä hetkellä kovin ruuhkautunut eikä takaisinsoittopyyntöihin ole pystytty vastaamaan ajallaan. Jotkin takaisinsoittopyynnöt eivät välttämättä ole kirjautuneet järjestelmään, joten ellet saa soittoa, ole uudelleen yhteydessä terveysasemalle. Arvioitu aika ruuhkan purkamiselle on 2-3 päivää. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Mikäli vaivasi on akuutti ja tarvitset päivystyksellistä apua, ole yhteydessä päivystykseen.

 

 Tiistaina 20.10. ilmenneiden kehyskuntien verkko-ongelmien vuoksi terveysaseman potilastietojärjestelmässä on havaittu huomattavaa hitautta. Tästä johtuen emme pääse palvelemaan asiakkaita normaalissa aikataulussa eikä puhelinpalvelussa pystytä takaamaan takaisinsoittoa samalle päivälle. Operaattori selvittää vikaa ja pyrkii korjaamaan sen mahdollisimman pian. Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa.


Influenssarokotukset alkavat marraskuussa 2020

Kausi-influenssarokotukset ajoittuvat Vesilahdessa marras-joulukuuhun. Ajankohdista, ajanvarauksesta ja muista ohjeista tiedotetaan lähiaikoina.
Koronatilanteen vuoksi influenssarokotuksia tullaan antamaan tänä vuonna pääsääntöisesti ajanvarauksella tai muun terveydenhuollon vastaanottokäynnin yhteydessä, jotta jonoa ei syntyisi odotustiloihin. Suosittelemme myös maskin käyttöä. 

Kausi-influenssarokote on suositeltavinta ottaa marras-joulukuussa, jotta suoja kestää kevätkaudelle asti. Lisätietoja influenssarokotteesta THL:n nettisivuilla.