Summer Boom 2019

8.6.2019 17:30-21:00 | Pirkkalan vapaa-aikakeskus - Koulutie 9, 33960 Pirkkala, Suomi

Summer Boom on vuotuinen ikärajaton ja ilmainen musiikkitapahtuma, jossa tänäkin vuonna pääesiintyjänä nähdään yksi Suomen tunnetuimmista artisteista.

Summer Boom-lavalla päätähtenä nähdään Kasmir.
Muina esiintyjinä loistavat aiemmilta vuosilta jo tutut nuoret artistit Ronja, Olivia&Lotta sekä maata ahkerasti kiertävä yhtye Sitku.

Tapahtuma on päihteetön.

Ensiavusta tapahtumassa huolehtii SPR:n ensiapupäivystys.

Suosittelemme tulemaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, kävellen tai pyörällä. Alueella on rajoitetusti parkkipaikkoja. Pysäköinnissä voi hyödyntää Suupantorin, Pirkkalan jäähalin sekä Pirkkalan ABC:n parkkipaikkoja.

Vapaa-aikakeskuksessa sijaitsevan kahvila Pisteen palvelut ovat käytössä koko tapahtuman ajan. Tapahtuma- alueella on myös lakumyyntiä.

Tapahtumassa mukana Pirkkalan Pirkkojen sählyn laukaisututka, johon voi osallistua pientä maksua vastaan. Myynnissä myös arpoja ja jokainen arpa voittaa. Pirkkalan Pirkat pitävät tapahtuman aikaan myynti buffettia, josta voi ostaa pientä purtavaa.

Ethän tuo lemmikkieläimiä urheilukentälle. Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku Koulutien puoleisesta portista. Polkupyörät voi jättää läheisten koulujen pyöräparkkiin.

Esiintymisaikataulu:
klo 17.30 Ronja sekä Lotta & Olivia
klo 18.00 Sitku
klo 19.30 Kasmir

Aikataulu on viitteellinen!

Lue lisätietoa tapahtumasta.

Järjestäjä Pirkkalan kunta
Nuoriso- ja kulttuuripalvelut


« Takaisin listaukseen