Sanna Saarreharjun taidenäyttely

9.1.2018 10:00 - 23.1.2018 19:00 | Galleria 2 - Suupantori 2, Pirkkala

Sanna Saarreharjun taidenäyttely

Vapaa pääsy. Tervetuloa! 

Galleria 2 avoinna:
ti-pe 10-19
la 10-15
su-ma suljettu

#galleria2 

Sanna Saarreharju – Murtumisen luonto

9.1.- 23.1.2018

Sanna Saarreharjun näyttely Murtumisen luonto avaa Galleria 2:n näyttelykevään. Saarreharjun näyttely koostuu veistoksista ja veistosinstallaatioista, joissa pohdinnat sisäisen ja ympäröivän maailman kohtaamisesta, kestokyvystä, sekä murtumisen tapahtumasta, ottavat hyvin käsin kosketeltavat muodot.

Sanna Saarreharju on Tampereella asuva kuvataiteilija. Vuonna 1989 Tuusulassa syntynyt Saarreharju valmistui vuonna 2016 Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen koulutusohjelmasta. Saarreharju tekee kaksi- ja kolmiulotteisia teoksia, joissa hän usein käsittelee ihmiselon omituisuutta, ristiriitoja ja tragikoomisuutta. Saarreharju on utelias materiaalien tutkija, joka luo teokset hakemalla, kokemalla ja rakentamalla: menetelmät ja materiaalit vaihtuvat. Teosten tekeminen on Saarreharjulle löytöretki, joka alkaa muistikirja merkinnöistä.

Murtumisen luonto on Saarreharjun ensimmäinen yksityisnäyttely valmistumisen jälkeen. Sekatekniikalla valmistuneet veistokset muotoutuvat suurelta osin löydetyistä ja kierrätetyistä materiaaleista. Näyttely on esillä Galleria 2:ssa ajalla 9.1.-23.1.2018 ja sinne on  vapaa pääsy. Näyttelyn avoimia avajaisia vietetään pe 5.1. klo 18-20. Tervetuloa!

Kappale

joka joutuu taipumaan tai venymään

joko notkahtelee nopeasti ja odottamattomasti

tai väsyy ajan saatossa

Se ei pysty hallitsemaan ylimääräisiä tekijöitä

sisäisiä tai ulkoisia

kuormittavia tai kuluttavia

jotka lisäävät sisäisiä jännitteitä

tai rikkovat kappaleen pintaa

Hitaasti mutta varmasti

pieniä säröjä alkaa ilmestyä

ja arvata saattaa

että murtoraja lähestyy

Sanna Saarreharju


« Takaisin listaukseen