Pirkkalan vanhat talot ja pihat 2020

9.8.2020 10:00-17:00

PääsymaksuEi pääsymaksua

Pirkkalan vanhat talot ja pihat 2020

Asutko tai omistatko vanhan talon Pirkkalassa? Tiedätkö henkilöitä, jotka asuvat vanhassa talossa tai omistavat vanhan rakennuksen? Oletko halukas järjestämään pihaasi erilaista toimintaa vanhan ajan hengessä esimerkiksi kirpputorin, kahvilan tai esitellä rakennuksen historiaa ja nykypäivän toimintaa? Nyt siihen on mahdollisuus!

Pirkkalan Vanhat talot ja pihat- tapahtuma järjestetään sunnuntaina 9.8. klo 10–17. Tapahtumaa järjestetään kolmatta kertaa Pirkkalassa ja on aiempina vuosina kerännyt runsaasti kiinnostuneita kävijöitä. Avoimia kohteita on ollut mm. Anian vanha kyläkoulu, Allan Salon ateljee, Reipin museon alueen rakennukset, Sankilan kartano sekä muita yksityisessä omistuksessa olevia taloja ja rakennuksia. Kohteissa on järjestetty erilaisia toimintoja kuten kahviloita, ajan henkeen sopivia työnäytöksiä, valokuva näyttelyitä ja tarinan kerrontaa rakennuksen historiasta ja nykypäivän toiminnasta.

Toivomme tapahtumaan uusia sekä aiemmilta vuosilta tuttuja kohteita avoimiksi kiinnostuneille vieraille.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Pirkkalan kunnan kulttuuripalveluihin ja kuuntelemme mielellämme ajatuksiasi ja kysymyksiä tapahtumaan liittyen.

Tapahtuman kohdehaku on avoinna kesäkuun loppuun asti, ilmoita kohteesi mukaan!

Pirkkalan vanhat talot ja pihat su 9.8.2020 klo 10-17.

Tutustu myös tapahtuman sivustoon sekä aiemmin mukana olleisiin kohteisiin!


« Takaisin listaukseen