Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

#TAIDEJAHTI

Taidejahti-logo
25.8.2022–11.9.2022
Paikka: Pirkkala
Kategoria: Kulttuuri Osallisuus Terveys ja hyvinvointi Ympäristö ja luonto

Uniikkeja Itämeri-aiheisia keramiikkateoksia piilotettuna ympäri Pirkkalaa

Sosiaalisessa mediassa paljastettujen vihjeiden avulla teoksen löytänyt kuntalainen saa veistoksen omakseen. Tägää: #taidejahti

#TAIDEJAHTI on kaikille avoin kulttuuritempaus, jossa kuntalaiset pääsevät etsimään keramiikkaveistoksia piiloista eri puolilta Pirkkalaa. Löytäjä saa pitää löytämänsä uniikin teoksen. Itämeren eri lajeja kuvaavien veistosten etsintä alkaa Itämeripäivänä 25.8.2022 ja jatkuu niin pitkään kun kaikki veistokset on löydetty.

Geokätköilyn tapaan piilotettujen veistosten sijainnit paljastetaan vihjeinä #taidejahdin-instagram tilillä @taidejahti. Laitathan tilin heti seurantaan!

Nappaa kuva löytämästäsi veistoksesta, jaa kuva instagramissa ja käytä avainsanaa #taidejahti.

Taidejahdin toteuttaa taiteilijatyöryhmä Toûa Heinonen - Julia Kukkonen. Kulttuuritempauksen on mahdollistanut Operaatio Pirkanmaa.

Kulttuuritempaus lyhyesti

#Taidejahti

25.8.-11.9.2022
Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Instagram @taidejahti
Facebook-tapahtuma #TAIDEJAHTI

Lisätiedot

Toûa Heinonen
art.of.toua@gmail.com
p. 045 6768 654

Julia Kukkonen
julia.kukkonen@outlook.com
p. 044 5425 108

Operaatio Pirkanmaa

Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024. Operaatio Pirkanmaan toteutuksessa mukana olevat kunnat ovat Tampere, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. 

Lue lisää Operaatio Pirkanmaan verkkosivuilta >>