Tapahtumakylän kontit

Tapahtumakylään tulee kaksi konttia, joita toimijat voivat varata käyttöönsä kesäkuukausien aikana. Varaukset tehdään puhelimitse tai sähköpostitse tapahtumakylän yhteystahona toimivasta vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta.

Konttien varaustilanne näkyy alla olevasta tapahtumakylän varauskalenterista. Kalenterissa valkoisella näkyvät ajat ovat varattavissa. Huomioithan toimintaa suunnitellessasi ja varausta tehdessäsi viereisen kontin sekä esiintymistilan ja katsomon mahdollisten yhtäaikaisten ohjelmien yhteensopivuuden oman toimintasi kanssa.

Tapahtumakylän varauskalenteri

Varaukset ja tiedustelut vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta, p. 050 913 3139, sähköposti vapaa-aikakeskus[at]pirkkala.fi.

Esittelykontti

Esittelykontti (väriltään punainen) on erityisesti messu- ja tapahtumakäyttöön suunniteltu kontti, jossa on mahdollista järjestää esimerkiksi erilaisia näyttelyitä.

Kontin toinen pitkä sivu on lasiseinäinen ja varustettu ulospäin aukeavilla ovilla. Kontin toisessa päädyssä on käyntiovi ja toisessa pariovet.Kontin ulkomitat ovat n. 6 x 2,45 x 2,6 m (p x l x k) ja sisämitat n. 5,9 x 2,3 x 2,35 m. Kontin varusteluun kuuluu sähköt, joka tarkoittaa 4 spottivaloa lasioven puolella katonrajassa, joka kulmassa yksi kaksoispistorasia. Kontin lattia on puulankkua.


Toimisto- ja myyntikontti

Toimisto- ja myyntikontti (väriltään valkoinen) soveltuu hyvin esimerkiksi yhdistysten toiminnan esittelyyn, infopisteeksi tai kioskin pitämiseen.

Kontin ulkomitat ovat n. 6 x 2,45 x 2,6 m (p x l x k) ja sisämitat n. 5,9 x 2,3 x 2,35 m. Kontin varusteluun kuuluvat sähköt (loisteputkivalaisin, lämpöpatteri, 2 kaksoispistorasiaa), sälekaihtimet ja keittiölinjasto, joka ei sisällä vesipistettä. Toimintaan tarvittava käyttövesi noudetaan vapaa-aikakeskuksesta. Kontin keittiölinjaston puoleisessa päädyssä on asiointi-ikkuna, joka mahdollistaa pienimuotoisen tuotteiden myynnin kontin sisältä käsin. Kontin lattia on muovimattoa.

 

Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu ja Kahvila Piste

050 913 3139
vapaa-aikakeskus[at]pirkkala.fi

Aukioloajat 1.6.-9.8.2020
ma-pe 8–21
la-su 10–20

Poikkeukset aukioloajoissa:
To 18.6. 8–16
Pe-Su 19.-21.6. suljettu juhannuksena
La-Su 1.-2.8. 10–18

Hygieniaohjeituksia ja turvavälejä tulee noudattaa kaikissa tiloissa.


Urheilutie 10
33960 Pirkkala

Tarkista poikkeukselliset aukioloajat Ajankohtaista-sivulta