Vesilahden rekisteröintipiste on suljettu 8.8.-2.9.2022

Pirkkalan yhteistoiminta-alueen RA-pisteestä voit tilata sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortin, joka on Digi- ja väestötietoviraston (DVV) myöntämä kortti vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen ja allekirjoittamiseen.

 
Ohje uuden kortin tilaamiseen

Varaa aika ottamalla yhteyttä RA-pisteen hoitajaan.

Asioidessasi rekisteröintipisteessä korttiasioissa (uuden kortin tilaus, varakortin nouto, PUK-/aktivointitunnusluvun tilaus) ota mukaasi voimassa oleva virallinen henkilötodistus (passi tai DVV:n myöntämä henkilökortti). Huom! Ajokorttia ei enää hyväksytä henkilöllisyysasiakirjana vahvaa sähköistä tunnistautumisvälinettä haettaessa.

Voit tilata kortin myös missä tahansa muussa PSHP:n rekisteröintipisteessä. Kaikki PSHP:n toimikorttien rekisteröintipisteet löydät täältä.


Ammattikortin uusiminen

WebVartti on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttien uusimiseen. Lue tarkemmat ohjeet kortin uusimiseen tästä.

Sosiaali– ja terveydenhuollon ammattihenkilö voi tunnistautua WebVarttiin voimassa olevalla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortilla ja tilata kuvattoman tai kuvallisen ammattikortin (sen mukaan millainen aiempi kortti on ollut) suoraan kotiosoitteeseen. Vanhan kortin voimassaoloaika ei saa ylittää 3 kuukautta uutta korttia haettaessa.

Suosittelemme uusinnan tekemistä verkkopalvelussa, mutta uusimisen voi tehdä myös RA-pisteessä, varaa aika ottamalla yhteyttä RA-pisteen hoitajaan.


Muut kuin Pirkkalan kunnan työntekijät

Digi- ja väestötietoviraston myöntämän varmennekortin voi tilata Pirkkalan yhteistoiminta-alueen RA-pisteestä myös yksityisille terveydenhuollon ammattilaisille. Terveydenhuollon ammattikortin käyttäjinä on koko Valviran Terhikki-rekisteriin kuuluva terveydenhuollon ammattihenkilöstö.