Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Poimintoja -Pirkan opiston taidekoulun oppilastöiden näyttely 8.12.2022-9.1.2023


Paikka: Galleria 2, Suupantori 2, pääkirjasto
Kategoria: Kulttuuri Pirkan opisto Galleria 2 Näyttelyt

Poimintoja -näyttelyssä on mukana taidekoulun 2., 3. ja 4. vuosikurssin opiskelijoiden töitä. Jokainen opiskelija on tarjonnut yhden tai useamman työn näyttelyyn ja jokaiselta on valittu esille vähintään yksi työ.

Näyttelyn töiden valinta ja pystytys on 3. vuosikurssin harjoitustyö osana taidekoulun opetussuunnitelmaa. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman ehjä kokonaisuus tarjotuista töistä. Näyttely kertoo taidekoulun arkisesta aherruksesta ja tekee toimintaa tunnetuksi. Näyttelyprojekti on jokaiselle opiskelijalle hyödyllinen kokemus – nähdä työnsä muiden rinnalla näyttelytilassa ripustettuna.

Pirkan opisto tarjoaa aikuisille visuaalisten taiteiden perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Opintojen keskeisenä tavoitteena on kehittää opiskelijan omaa persoonallista ilmaisua. Tavoitteena on oppia ilmaisullisia valmiuksia ja materiaalien ja tekniikoiden hallintaa. Opetuksessa kehitetään opiskelijan luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä ohjataan opiskelijaa arvioimaan ja arvostamaan laatua visuaalisessa ympäristössä.

Opetus antaa hyvän pohjan kuvataiteen tekemiselle elämänikäisenä harrastuksena tai hakeutumiselle alan jatko-opintoihin. Lisäksi opinnot voivat toimia ammatillisena täydennyskoulutuksena.

Laajan oppimäärän opinnot muodostuvat perus- ja syventävistä opinnoista. Kuvataiteen perusopintojen kaikille yhteiset opinnot suoritetaan Pirkkalassa. Koulutusohjelmaan liittyviä valinnaisia kursseja voi suorittaa Pirkkalassa, Nokialla ja osittain myös Lempäälässä.


Aikuisten kuvataidekoulu

Suunnittelijaopettaja Virpi Timonen
Puhelin 040 133 4216

 

 

Galleria 2
Suupantori 2
33960 Pirkkala
puh. 050 352 1632
galleria2@pirkkala.fi
pirkkala.fi/galleria-2