Pirtevan omavalvontasuunnitelmapohja

Omavalvontasuunnitelman täyttöohje:

Täyttäkää vain ne osiot jotka kuuluvat toimintaanne.
Lisäksi voitte ottaa suunnitelmassa olevia ohjeistuksia, sekä tarvittavat lomakkeet suunnitelman toteutuksen kirjauksille.
Toimintaan kuulumattomat osiot tulee poistaa.
Jos täytät suunnitelmapohjan sähköisesti, poista ne osiot joita toiminnassanne ei ole ja päivitä tämän jälkeen sisällysluettelo (Esim. Word 2013; ylävalikko ”Viittaukset” ja sieltä kohta sisällysluettelo ja ”Päivitä taulukko”).
 

  • PIRTEVA omavalvontasuunitelmapohja  (doc)
  • OVS 1 seurantalomake VASTAANOTTO  (doc)
  • OVS 2 seurantalomake KYLMÄ- JA PAKASTELAITTEIDEN LÄMPÖTILA  (doc)
  • OVS 3 seurantalomake JÄÄHDYTYS  (doc)
  • OVS 4 seurantalomake TARJOILU  (doc)
  • OVS 5 seurantalomake MUUALLE TOIMITETTAVA RUOKA  (doc)
  • OVS 6 seurantalomake ASIAKASVALITUKSET  (doc)
  • OVS 7 seurantalomake PUHTAANAPITO  (doc)
  • OVS 8 seurantalomake ASTIANPESU  (doc)
  • OVS 9 seurantalomake KUNNOSSAPITOSUUNNITELMA  (doc)
  • OVS 10 seurantalomake LÄMPÖMITTAREIDEN TOIMINTA  (doc)
  • OVS 11 seurantalomake TUHOELÄINHAVAINNOT  (doc)
  • OVS 12 seurantalomake HENKILÖKUNNAN TERVEYDENTILAN, HYGIENIAOSAAMISEN JA PEREHDYTYSTEN KIRJANPITO (doc)
  • OVS 13 seurantalomake PINTAPUHTANÄYTTEENOTTO  (doc)
  • OVS 14 uudelleen kuumennettava ruoka (doc)
  • OVS 15 keittiössä kuumana säilytettävän ruoan lämpötilaseuranta (doc)
  • OVS 16 ruoan kypsennyslämpötilan seuranta (doc)
  • Siivoussuunnitelmapohja 1  (doc)
  • Siivoussuunnitelmapohja 2  (doc)
     
  • Ohjeistus gluteenittoman pizzan valmistukseen (pdf)