Hyppää sisältöön
Pirkkala logo
Vapaa-ajan tilat ja toimipisteet Vapaa-aikakeskus

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Yhteystiedot

050 9133 139
vapaa-aikakeskus@pirkkala.fi
Urheilutie 10, 33960 Pirkkala

Pirkkalan vapaa-aikakeskus ympäristöineen tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon idyllisen Vähäjärven alueella. Vapaa-aikakeskus toimii niin harrastepaikkana kuin levähdyskeitaana kaikille vapaa-ajanviettäjille.

Sisätiloissa voit esimerkiksi lukea päivän lehdet kahvilassa, treenata soittoa bänditilassa, varata vuoron liikuntatiloista tai ihailla paikallista taidetta. Ulkotiloissa pelaat esimerkiksi tennistä tai sählyä, uit läheisellä uimarannalla tai kuntoilet kuntoilupisteellä. Vähäjärven kiertävältä kävelyreitiltä on suora yhteys Pirkanmaan laajaan ulkoilureitistöön.

Pysäköinti

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen ja koulukeskuksen välissä olevalla yhteisellä parkkipaikalla pysäköinti on maksutonta. Osa parkkipaikoista on varattu vain henkilökunnan käyttöön. Parkkikiekko tarvitaan osassa paikoista. Vapaa-aikakeskuksen asiakkaille on kolme invapaikkaa suoraan rakennuksen edessä. Pysäköinninvalvonta valvoo väärin pysäköityjä ajoneuvoja.

Parkkipaikkojen riittävyys on heikko etenkin koulupäivien aikaan. Lisää parkkipaikkoja löytyy mm. Suupantorin yhteydestä ja Pirkkalan jäähallilta. Pirkkalan alueella pysäköinti on maksutonta, mutta mm. keskustan alueella tulee käyttää parkkikiekkoa. Uusi parkkialue Rantaniityntiellä otettu käyttöön 10.8.2023.

Lisätiedot pysäköinninvalvonnasta ja parkkialuekartta.


Lisätiedot Vapaa-aikakeskuksen laajennus hankkeesta


Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu palvelee sinua vapaa-ajan asioissa.

Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu

Kahvila Piste sijaitsee vapaa-aikakeskuksen ytimessä asiakaspalvelun yhteydessä.

Tutustu kahvilan valikoimaan kahvilan sivulla.

Kulkuluvat kuntosalille ostat asiakaspalvelusta.

Kuntosalin tiloihin ja maksuihin tutustut kuntosalin sivulla.

Vapaa-aikakeskuksella vuokrattavia tiloja ovat:

  • Bänditila
  • Kokoustila
  • Liikuntasali
  • Monitoimisali
  • Tenniskentät

Lisätiedot tiloista, tilojen varaamisesta ja maksuista tilavarausten sivulta, josta löydät myös yhteystiedot tilakyselyille.

Tutustu Nastan tiloihin ja toimintaan nuorisotila Nastan sivulla

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Aukioloajat

Pirkkalan vapaa-aikakeskus palvelee asiakaspalvelun palveluaikojen mukaisesti. Tarkista asiakaspalvelun palveluajat asiakaspalvelun yhteystiedoista.