TYÖTÄ JÄÄHALLISSA

     TYÖPAIKKAILMOITUS

     VIIKONLOPPUTYÖTÄ OPISKELIJOILLE

 

Tehtävä             Jäähallinhoitaja

 

Kuvaus: Haemme 2-3 reipasta henkilöä jäähallinhoitajan tehtäviin. Työ on pääsääntöisesti joka toinen viikonloppu.5 – 20 tuntia / viikonloppu ( 1…3 kertaa / kk).Harvoin työtä on myös arki-iltaisin klo 16:00 – 23:30 Tehtävä soveltuu hyvin opiskelijoille. Myös muut, esim. eläkeläiset huomioidaan. Koulutus työhön annetaan paikan päällä. Kiva homma, josta vähän maksetaankin! Ota yhteyttä

Pauli Pättiniemi 0400 640176.   pauli.pattiniemi@pirkkala.fi

 

 

Työ alkaa          Sopimuksen mukaan.

 

Työnkesto        4 – 8 kk

 

Työaika             Muu osa-aikatyö

 

 


Yleisöluisteluvuorot

Säännölliset yleisöluisteluvuorot

Yleisöluistelut 2022 alkavat viikolla 34

Tiistaisin klo 14:45-15:45 ilman mailoja

Torstaisin klo  14:45-15:45 mailojen kanssa

Sunnuntaisin klo 9:00-10:00 ilman mailoja

Syys,- joulu,- ja hiihtolomilla yleisöluisteluita lisätään.

Vuorot on hyvä tarkistaa viikottaisista vuorolistoilta.


Kahvio

Jäähallin kahvio on avoinna otteluiden ja yleisötapahtumien aikana. Kahviosta on erotettavissa osa tilasta kokouskäyttöön väliseinän avulla.

 TYÖPAIKKAILMOITUS

 VIIKONLOPPUTYÖTÄ OPISKELIJOILLE 

Tehtävä        Jäähallinhoitaja

 

Kuvaus: Haemme reipasta henkilöä jäähallinhoitajan tehtäviin. Työ on pääsääntöisesti joka toinen viikonloppu.5 – 20 tuntia / viikonloppu, ei kuitenkaan joka viikko ( 1…3 kertaa / kk).Joskus työtä on myös arki-iltaisin klo 16:00 – 23:30 Tehtävä soveltuu hyvin opiskelijoille tai esim. eläkeläisille. Koulutus työhön annetaan paikan päällä. Kiva homma, josta vähän maksetaankin! Ota yhteyttä

Pauli Pättiniemi 0400 640176.   pauli.pattiniemi@pirkkala.fi

Työ alkaa     Sopimuksen mukaan.

Työnkesto    4 – 8 kk

Työaika        Muu osa-aikatyö

 

Sauna- ja kokoustilat

Kokoustila on tarkoitettu korkeintaan 30 henkilölle. Erillisessä hirsisaunaosastossa on pukuhuone, pesuhuone sekä tilava löylyhuone, josta on näkymä jäälle. Tila on savuton. Kesäaikana jäähalli soveltuu hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Kysy tiloista lisää hallimestarilta.


Järjestyssäännöt

1. Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen ensimmäisen vuoron alkua ja tuntia ennen pelin alkamista. Poikkeavista ajoista on sovittava erikseen.

2. Kentän hoito tehdään vuorolistan mukaan ja pelien erätauoilla. Muusta ajamisesta on  sovittava henkilökunnan kanssa.

3. Hallissa olevia ja henkilökunnan antamia ohjeita on noudatettava.

4. Mikäli varattu vuoro jää jostain syystä käyttämättä, on siitä ilmoitettava 3 vrk ennen hallihenkilökunnalle.

5. Kaukalo vaihtoaitioineen on jäävuoron vuokranneen joukkueen käytössä koko vuoron ajan. Vaihtoaitioon meno ennen edellisen vuoron päättymistä on kielletty.

6. Pidäthän pukuhuoneet ja muut hallin tilat siisteinä. Mikäli tilan käyttäjä jättää paikat epäsiistiin kuntoon, laskuttaa halliyhtiö 50 euron siivousmaksun.

7. Vuoron varannut ryhmä tai seura on vastuussa aiheuttamistaan vahingoista. Hallin omaisuuden rikkoontumistapauksissa noudatetaan vahingonkorvauslakia.

8. Kullakin ryhmällä tulee olla vastuullinen valvoja, joka vastaa siitä, että ohjeita noudatetaan ja tilat jäävät siisteiksi.

9. Yleisö saa oleskella ottelujen ja harjoitusten aikana vain katsomossa ja kahviossa.Käynti pääovesta.

10. Tupakointi, nuuskan käyttö, alkoholijuomien käyttö, päihtyneenä esiintyminen sekä häiritsevä käyttäytyminen ja asiaton oleskelu kaikissa tiloissa on kielletty.

11. Jäähalliyhtiö ei vastaa jäähallin tiloissa varkaudesta tai muulla tavoin hukkaan joutuneesta tai vaurioituneesta omaisuudesta. Löytötavarat on toimitettava henkilökunnalle.