Yleisöluisteluvuorot

Pirkkalan Jäähalli Oy noudattaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ohjeistuksia koronarajoitusten noudattamisesta. 

Yleisöluistelut alkavat koronarajoitusten niin salliessa viikolla 33. Vuorot jäähallin nettisivuilla.


Kahvio

Jäähallin kahvio on avoinna otteluiden ja yleisötapahtumien aikana. Kahviosta on erotettavissa osa tilasta kokouskäyttöön väliseinän avulla.

 

Sauna- ja kokoustilat

Kokoustila on tarkoitettu korkeintaan 30 henkilölle. Erillisessä hirsisaunaosastossa on pukuhuone, pesuhuone sekä tilava löylyhuone, josta on näkymä jäälle. Tila on savuton. Kesäaikana jäähalli soveltuu hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Kysy tiloista lisää hallimestarilta.


Järjestyssäännöt

1. Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen ensimmäisen vuoron alkua ja tuntia ennen pelin alkamista. Poikkeavista ajoista on sovittava erikseen.

2. Kentän hoito tehdään vuorolistan mukaan ja pelien erätauoilla. Muusta ajamisesta on  sovittava henkilökunnan kanssa.

3. Hallissa olevia ja henkilökunnan antamia ohjeita on noudatettava.

4. Mikäli varattu vuoro jää jostain syystä käyttämättä, on siitä ilmoitettava 3 vrk ennen hallihenkilökunnalle.

5. Kaukalo vaihtoaitioineen on jäävuoron vuokranneen joukkueen käytössä koko vuoron ajan. Vaihtoaitioon meno ennen edellisen vuoron päättymistä on kielletty.

6. Pidäthän pukuhuoneet ja muut hallin tilat siisteinä. Mikäli tilan käyttäjä jättää paikat epäsiistiin kuntoon, laskuttaa halliyhtiö 50 euron siivousmaksun.

7. Vuoron varannut ryhmä tai seura on vastuussa aiheuttamistaan vahingoista. Hallin omaisuuden rikkoontumistapauksissa noudatetaan vahingonkorvauslakia.

8. Kullakin ryhmällä tulee olla vastuullinen valvoja, joka vastaa siitä, että ohjeita noudatetaan ja tilat jäävät siisteiksi.

9. Yleisö saa oleskella ottelujen ja harjoitusten aikana vain katsomossa ja kahviossa.Käynti pääovesta.

10. Tupakointi, nuuskan käyttö, alkoholijuomien käyttö, päihtyneenä esiintyminen sekä häiritsevä käyttäytyminen ja asiaton oleskelu kaikissa tiloissa on kielletty.

11. Jäähalliyhtiö ei vastaa jäähallin tiloissa varkaudesta tai muulla tavoin hukkaan joutuneesta tai vaurioituneesta omaisuudesta. Löytötavarat on toimitettava henkilökunnalle.