Suun terveydenhuolto

Kiireetön hammashoito Vesilahden hammashoitolassa jatkuu kesäkuussa. Heinäkuun ajan hoitola on suljettu, toiminta jatkuu jälleen elokuun alusta. Riskiryhmään kuuluvien hoito arvioidaan tapauskohtaisesti. Oikomishoitoa tehdään kiireellisyysjärjestyksessä. Toistaiseksi hammashoitolasta otetaan yhteyttä henkilöihin, joiden hammashoitoaika on jouduttu perumaan. Yhteydenotot kiireellisissä särkytapauksissa elokuun alkuun asti Pirkkalan suun terveydenhuoltoon, puh. 03 565 25220, soitot mieluimmin arkisin klo 8–9. Hoidon kiireellisyys arvioidaan puhelimessa tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin mukaan.

Oikomishoitoa on jatkettu Pirkkalan ja Vesilahden hammashoitoloissa kiireellisyysjärjestyksessä.  Toimenpiteet pyritään toteuttamaan tuottamatta aerosoleja ja kontaktit potilaiden saattajiin pyritään minimoimaan. Osa kiireettömistä ajoista, joudutaan siirtämään syksylle. Jos lapsella on jokin perussairaus, käynnit pitää harkita potilas/perhekohtaisesti.

Toistaiseksi ei hammashoitoon voi varata puhelimitse uusia kiireettömiä aikoja. Tiedotamme lehdessä ja internetsivuilla kun tilanne muuttuu.


Katso tiedote kaikista terveyspalvelujen muutoksista täältä

Hammashoidon piiriin kuuluu kunnan koko väestö. Ajanvarauksessa pyritään selvittämään tarvittavan hoidon kiireellisyys ja järjestämään hoitoaika sen mukaan.
 

Vesilahden hammashoitola
Anttilantie 2
37470 Vesilahti

Puh. 03 5652 7010
Ajanvaraus ma-to 8-15 ja pe 8-13
 

Kiireellinen hammashoito

Arkipäivien kiireellinen hammashoito Pirkkalan terveyskeskuksen hammashoitolassa

Ilta- ja viikonloppupäivystys Ensiapu Acutassa, Teiskontie 35, Tampere
Ajanvaraus kello 8–12 numerosta: 03 565 70115

Päivystys on tarkoitettu potilaille, joiden hoito on tapahduttava viiveettä.

Hammashoidon kiireellisen ensiavun kriteerit (Tampereen kaupunki)

Tietoturvasyistä emme vastaa sähköpostitse potilasasioita koskeviin tiedusteluihin.

Hammaslääkärit
Mantas Savicas

Hammashoitajat
Eija Mäntymäki
Minna Havulinna
Anu Kylliö

Suuhygienisti
Tutta Solmion sijaisena Riitta Lax-Santasalo
 

Hammaskiven poisto suuhygienistille (aikuiset)

Voit varata ajan suuhygienistille hammaskiven poistoon, mikäli hammaslääkärisi on niin ohjeistanut. Valitse hoitopaikka kotikuntasi mukaan. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitetaan maksu. Peruutus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä.