Ajankohtaista

Erikoissairaanhoidon palvelusetelit saavat kiitosta
Pirkkalan ja Vesilahden yhteistoiminta-alue oli mukana palveluseteliselvityksessä, jossa kartoitettiin asiakkaiden sekä lähettävien ja vastaanottavien lääkäreiden kokemuksia palvelusetelien käytöstä. Asiakkaat, kunnat ja palveluntuottajat kokevat erikoissairaanhoidon palvelusetelin hyvänä ratkaisuna.
Lue lisää täältä

 


Arkeen Voimaa -itsehoidon ryhmä käynnistyy tammikuussa
Hankaloittaako arkeasi yksinäisyys, mielialan lasku, pitkäaikaissairaus tai työttömyys?
Ryhmästä saat tukea sairauden oireiden hallintaan ja arjen sujuvuuteen.
Katso lisätiedot ja ilmoittaudu tästä
 


Chat-palvelun kautta saat neuvoja terveyteen liittyvissä kysymyksissä
Vesilahden terveyspalvelujen sivuilla on otettu käyttöön chat-palvelu, jossa sairaanhoitajat vastaavat chatin kautta tuleviin kysymyksiin arkisin klo 9-15.

Chat-palvelu mahdollistaa ajanvarauksettoman terveysneuvonnan ja terveydenhuollon palveluohjauksen. Chatin kautta voi kysyä yleisluontoisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, sekä saada tietoa Pirkkalan yhteistoiminta-alueen tarjoamista terveyspalveluista. Chatissa ei käytetä henkilötietoja, eikä sitä kautta voi varata aikaa terveyskeskukseen. Esimerkiksi laboratorio-vastauksia tai reseptien uusimista ei chatin kautta ole mahdollista tehdä vaan oikea paikka on sähköinen yhteydenottopyyntö.

Chat-palvelu ponnahtaa näytön alareunaan terveyspalvelujen omilta sivuilta. Palveluaikojen ulkopuolella tai chatin ollessa hetkellisesti suljettu asiakaskäyntien takia, voit lähettää kysymyksesi ja jättää sähköpostiosoitteesi niin saat vastauksen siihen.
 Sähköinen yhteydenottopyyntö
Vesilahden terveysasemalla on käytössä sähköinen yhteydenottopyyntö, jonka kautta voi pyytää esim. ajanvarausta myös mm. todistus- ja lausuntoasioissa, pitkäaikaisen sairauden määräaikaiskontrolleihin sekä tiedustella tutkimustuloksia. Myös neuvolaan voi tehdä yhteydenottopyynnön sähköisen palvelun kautta.Hoitotakuu: Vesilahden terveysaseman kiireettömän hoidon jonotiedote