Kerhotoiminta

Syksyllä 2019 Pirkkalan kunta järjestää kerhotoimintaa
Muksutuvalla, Suupankuja 8-10, p. 050 326 7544.

Lasten kerhotoiminta

Tulostettava kerhohakemus
Kerhomaksut

Syksystä 2019 kerhoja järjestetään tiistai-, keskiviikko- ja torstaiaamuisin klo 8.30-11.30 sekä tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltapäivänä klo 12.30-15.30.

Kerhotoimintaa suunnitellaan ja toteutetaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Kerhossa harjoitellaan omatoimisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä motorisia taitoja. Leikki on tärkeässä roolissa erilaisia taitoja harjoitellessa. Yhdessä tekemisen kautta pyrimme luomaan mukavia kokemuksia ja elämyksiä kerholaisille. Päivät muodostuvat ryhmästä lähtevien tarpeiden ja lasten kanssa yhdessä tehtyjen suunnitelmien pohjalta.

Kerholaisen repussa tulisi olla terveelliset eväät, esimerkiksi hedelmä, pieni voileipä ja juoma. Reppuun on olennaista pakata myös tossut ja vaihtovaatteet. Kerhoissa ulkoillaan säällä kuin säällä, joten mukana tulisi olla säänmukaiset varusteet.

Lasten tuonnissa Muksutuvalle suosittelemme pysäköintiä entisen kirjaston pysäköintipaikalle Suupankujan ja Suupantien risteyksessä. Tämä on turvallisin vaihtoehto, vaikka paikalta onkin pieni kävelymatka kerholle.

Lapsiparkki

Lapsiparkkitoiminta järjestetään klo 8.30-11.30.

Lisätiedot parkkitoiminnasta löytyy etusivulta.