Palvelukeskuskortti

Palvelukeskuskortti on tarkoitettu kortin myöntämisvuonna 65 vuotta täyttäneille vanhuuseläkeläisille sekä alle 65-vuotiaille työkyvyttömyyseläkkeellä oleville henkilöille.

Maksuton palvelukeskuskortti on osa kotihoidon tukipalvelua ja se myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Palvelukeskuskortin myöntävät ikääntyneiden palveluiden asiakasohjaaja sekä Pirkkalan kunnan asiointipisteen henkilökunta.

Vanhustyön keskus Pirkankoivun ruokasalissa ruokailevien tulee ostaa eläkeläisruokailuun oikeuttavat ruokaliput etukäteen Pirkkalan kunnan asiointipisteestä palvelukeskuskorttia näyttämällä.

Senioritalon ruokasalissa aterian voi maksaa myös käteisellä tai pankkikortilla ja alennuksen saa, kun esittää palvelukeskuskortin. Senioritalo Pihlajamäessä ruokailevat voivat myös ostaa etukäteen ruokalippuvihon asiointipisteestä tai paikan päältä. Palvelukeskuskortti on esitettävä ruokalippuja ostettaessa.

Arvonlisäverottoman eläkeläisaterian hinta on 1.1.2018 alkaen 7,50 euroa. Ateria sisältää lämpimän pääruoan, leivän, ruokajuoman, jälkiruoan ja kahvin.

Palvelukeskuskortin voi hakea Ikäpisteestä asiakasohjaajan ollessa paikalla  (os. Perkiöntie 55B, Pirkkala) 

sekä Pirkkalan kunnan asiointipisteestä arkisin klo 9 - 16. (os. Koulutie 1, Pirkkala).