Yrittäjien kesätyöpaikat nuorille

Paikalliset yritykset ja yhdistykset voivat tiedottaa Kesätyöllistämisen sivuilla omista kesätyöpaikoistaan. Ilmoita kesätyöpaikkojen tiedot työllisyyspalveluiden päällikkö Kimmo Kiviselle p.040 133 5686 tai palvelusihteeri Sari Ketoselle p. 050 364 5065, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Avoimia kesätyöpaikkoja:


PAIKKA TÄYTETTY Työkalutyöt Mattila Oy hakee yhtä kesätyöntekijää metallialan työtehtäviin. Tehtävään haetaan nuorta, joka on kiinnostunut metallialasta tai opiskelee ammattikoulussa jotain metallialaan liittyvää. Työsuhteen kesto ainakin kesäkuun ajaksi. Työhön on mahdollisuus käyttää Kesätyöseteliä.

Työkalutyöt Mattila Oy, Tekijänkuja 1,  33960 Pirkkala  


PAIKKA TÄYTETTY Hannan Piha ja Vihertyöt hakee yhtä kesätyöntekijää kitkentätyöhön. Työhön perehdytetään, mutta pitäisi pystyä työskentelemään yksin tai toisen nuoren kanssa. Työhön on mahdollisuus käyttää Kesätyöseteliä.

Hannan Piha ja Vihertyöt, Kirkkokatu 16 c 14, 33950 Pirkkala    


PAIKKA TÄYTETTY RKM Group Oy                                                                                                                                                            Tehtävä: siivoustyöt ja muut avustavat työt. Kesätyön ajankohdasta ja muista yksityiskohdista voidaan sopia palkattavan nuoren kanssa. Työhön on mahdollisuus käyttää Kesätyöseteliä.

Haikanvuori 1A , 33960 Pirkkala

www.rkmgroup.fi