Kunnan kesätyöpaikat

Kesätyöpaikat 2020

Kunnan kesätyöpaikkahaku aukeaa 28.2.2020. Hakuaika on 28.2.-27.3.2020. Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella.

Kunnan kesätyöpaikat on tarkoitettu Pirkkalassa asuville vuosina 1999–2004 syntyneille nuorille, jotka eivät ole olleet aiemmin Pirkkalan kunnalla kesätyössä.

Kesätyöjaksot 2020

1 jakso: 1.6.–19.6.
2 jakso: 22.6.–10.7.
3 jakso: 13.7.–31.7.

Kesätöiden sijoittuminen kunnassa

Ruoka- ja puhtauspalvelut
Yhteensä 38 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset keittiönapu- ja siivoustyöt ja muut avustavat työt.

Virkistysaluepalvelut                                                                                                                                                                                                                  Yhteensä 30 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset puistotehtävät, esimerkiksi kukkien kastelu, kukkapenkkien kitkeminen ja muut avustavat työt.

Ikääntyneiden palvelut
Yhteensä 24 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa asukkaiden kanssa ulkoilu ja viriketoiminta, kuten lukeminen ja seurustelu.

Varhaiskasvatuspalvelut
Yhteensä 19 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa pienet avustavat päiväkodin tehtävät, kuten ulkoilu lasten kanssa.

Tilapalvelut
Kuusi (6) kesätyöpaikkaa. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kiinteistötyöt.

Työllisyyspalvelut
Kolme (3) kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa avustavat työtehtävät Valmennuskeskuksen eri palveluissa esimerkiksi pihatöissä ja tavaroiden kuljetuksissa.

Nuorisopalvelut
Kaksi (2) kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa nuorisopalveluiden järjestämässä lasten ja nuorten kesätoiminnassa, esimerkiksi leireillä.

Kirjastopalvelut
Yksi (1) kesätyöpaikka. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kirjastotyöt, kuten järjestelytehtävät kirjastossa.

Kulttuuripalvelut                                                                                                                                                                                                                                 Kaksi (2) kesätyöpaikkaa. Työtehtäviä ovat avustavat työtehtävät muun muassa Muinaismarkkinoiden järjestelyissä ja tapahtuman aikana. Kesätyö sijoittuu muista jaksoista poiketen ajalle 29.6.-17.7.2020.

Kesätyön hakeminen

Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta 28.2.-27.3.2020. Hakemusten tulee olla perillä 3.4. kello 15. Rekisteröidy Kuntarekryyn, jotta pääset täyttämään kesätyöhakemuksen. Kaikki kesätyöpaikat ovat haettavissa yhdellä hakemuksella. Esitä hakemuksessa toiveesi sijoituspaikasta ja kesätyöajanjaksosta. Kerro hakemuksessa lisäksi miksi olet kiinnostunut valitsemastasi sijoituspaikasta.

Kaikille kesätöihin päässeille ollaan sähköpostitse yhteydessä.

Palkka ja työaika ovat KVTES:n ohjeistuksen mukainen nuorten palkkauksesta ja työajasta.

Lisätiedot

HR-sihteeri Merja Suuronen
puhelin: 050 4354 506, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

HR-sihteeri Susanna Ovaskainen
puhelin: 040 133 5664, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Palvelusihteeri Sari Ketonen
puhelin: 050 364 5065, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Kivinen, Kimmo
Työllisyyspalveluiden päällikkö
Yritys- ja työllisyyspalvelut
040 133 5686
kimmo.kivinen[at]pirkkala.fi