Kunnan kesätyöpaikat

Kesätyöpaikat 2019

Kunnan kesätyöpaikat on tarkoitettu Pirkkalassa asuville vuosina 1998–2003 syntyneille nuorille, jotka eivät ole olleet aiemmin Pirkkalan kunnalla kesätyössä.

Kesätyöpaikkojen haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille. Tieto valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse huhtikuun aikana. Tarkkaile siis sähköpostiasi, myös roskapostikansiota!

Kesätyöjaksot

1 jakso: 3.6.–21.6.
2 jakso: 24.6.–12.7.
3 jakso: 15.7.–2.8.

Kesätöiden sijoittuminen kunnassa

Ruoka- ja puhtauspalvelut
Kesätöihin otetaan 39 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset keittiönapu-, ja siivoustyöt ja muut avustavat työt.

Virkistyspalvelut
Kesätöihin otetaan 30 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset puistotehtävät, esimerkiksi kukkien kastelu,  kukkapenkkien kitkeminen ja muut avustavat työt.

Ikääntyneiden palvelut
Kesätöihin otetaan 24 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa asukkaiden kanssa ulkoilu ja viriketoiminta, kuten lukeminen ja seurustelu.

Varhaiskasvatuspalvelut
Kesätöihin otetaan 19 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa pienet avustavat päiväkodin tehtävät, kuten ulkoilu lasten kanssa.

Tilapalvelut
Kesätöihin otetaan 6 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kiinteistötyöt.

Työllisyyspalveluiden työpaja
Kesätöihin otetaan 4 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa avustavat työtehtävät työpajan eri palveluissa esimerkiksi  pihatöissä, tavaroiden kuljetuksissa, puu-, ompelu- ja kädentaitojen osastoilla.

Nuorisopalvelut
Kesätöihin otetaan 2 nuorta. Työtehtäviä ovat muun muassa nuorisopalveluiden järjestämässä lasten ja nuorten kesätoiminassa, esimerkiksi leireillä.

Kirjastopalvelut
Kesätöihin otetaan 1 nuori. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kirjastotyöt, kuten järjestelytehtävät kirjastossa.

Kesätyön hakeminen

Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta 22.2–22.3. Hakemusten tulee olla perillä 22.3. kello 15. Rekisteröidy Kuntarekryyn, jotta pääset täyttämään kesätyöhakemuksen. Kaikki 125 paikkaa ovat haettavissa yhdellä hakemuksella. Esitä hakemuksessa toiveesi sijoituspaikasta ja kesätyöajanjaksosta. Kerro hakemuksessa lisäksi miksi olet kiinnostunut valitsemastasi sijoituspaikasta.

Kesätyöntekijöistä 50 valitaan sosiaalisin perustein ja 75 arpomalla. Valinnan sosiaalisin perustein tekee sosiaalitoimi ja arvonnan suorittaa kunnan henkilöstöpalvelut. Kaikille kesätöihin päässeille ollaan sähköpostitse yhteydessä.

Palkka ja työaika ovat KVTES:n ohjeistuksen mukainen nuorten palkkauksesta ja työajasta.

Haluatko kysyä lisää kesätyöpaikoista tai tarvitsetko apua hakemuksen täyttämisessä?

Tule tapaamaan työllisyyspalveluiden ja henkilöstöpalveluiden työntekijöitä Suupantorin Akvaarioon! Autamme sinua kaikissa kesätöihin liittyvissä kysymyksissä.

Olemme tavattavissa Akvaariossa

tiistaina 26.2. kello 12–15
torstaina 28.2. kello 9–11
tiistaina 5.3. kello 15–18
torstaina 21.3. kello 15–17.30

Lisätiedot

HR-sihteeri Merja Suuronen
puhelin: 050 4354 506, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

HR-sihteeri Susanna Ovaskainen
puhelin: 040 133 5664, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Palvelusihteeri Sari Ketonen
puhelin: 050 364 5065, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Kivinen, Kimmo
Työllisyyspalveluiden päällikkö
Yritys- ja työllisyyspalvelut
040 133 5686
kimmo.kivinen[at]pirkkala.fi