Kunnan kesätyöpaikat

Kunta ei palkkaa nuoria kesätöihin

Kiitämme kaikkia hakijoita Pirkkalan kunnan kesätöitä kohtaan osoittamasta mielenkiinnosta!

Valitettavasti kunta ei kuitenkaan voi työllistää kesätyönuoria kunnan eri toimialoille tulevana kesänä koronavirustilanteesta johtuen.

Tämä on todella harmi, etenkin kun hakuaikana kuntaan saapui yli 200 kesätyöhakemusta.

Mikäli olosuhteet koronan osalta paranevat oleellisesti, ja kunta pystyy palkkaamaan nuoria kesätyöjaksoille esim. loppukesästä, otetaan hakuaikana saapuneet kesätyöhakemukset huomioon.

Pirkkalan kunnan kesätöitä hakeneiden kannattaakin seurata mm. www.pirkkala.fi –sivuilta tiedotusta asiaan liittyen.

Toivotamme kaikesta huolimatta hyvää kevään jatkoa!


Kesätyöpaikat 2020

Kunnan kesätyöpaikat on tarkoitettu Pirkkalassa asuville vuosina 1999–2004 syntyneille nuorille, jotka eivät ole olleet aiemmin Pirkkalan kunnalla kesätyössä.

Kesätyöjaksot 2020

1 jakso: 1.6.–19.6.
2 jakso: 22.6.–10.7.
3 jakso: 13.7.–31.7.

Kesätöiden sijoittuminen kunnassa

Ruoka- ja puhtauspalvelut
Yhteensä 38 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset keittiön apu- ja siivoustyöt ja muut avustavat työt.

Virkistysaluepalvelut                                                                                                                                                                                                                  Yhteensä 30 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset puistotehtävät, esimerkiksi kukkien kastelu, kukkapenkkien kitkeminen ja muut avustavat työt.

Ikääntyneiden palvelut
Yhteensä 24 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa asukkaiden kanssa ulkoilu ja viriketoiminta, kuten lukeminen ja seurustelu.

Varhaiskasvatuspalvelut
Yhteensä 19 kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa pienet avustavat päiväkodin tehtävät, kuten ulkoilu lasten kanssa.

Tilapalvelut
Kuusi (6) kesätyöpaikkaa. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kiinteistötyöt.

Työllisyyspalvelut
Kolme (3) kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa avustavat työtehtävät Valmennuskeskuksen eri palveluissa esimerkiksi pihatöissä ja tavaroiden kuljetuksissa.

Nuorisopalvelut
Kaksi (2) kesätyöpaikkaa.Työtehtäviä ovat muun muassa nuorisopalveluiden järjestämässä lasten ja nuorten kesätoiminnassa, esimerkiksi leireillä.

Kirjastopalvelut
Yksi (1) kesätyöpaikka. Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset avustavat kirjastotyöt, kuten järjestelytehtävät kirjastossa.

Kulttuuripalvelut                                                                                                                                                                                                                                 Kaksi (2) kesätyöpaikkaa. Työtehtäviä ovat avustavat työtehtävät muun muassa Muinaismarkkinoiden järjestelyissä ja tapahtuman aikana. Kesätyö sijoittuu muista jaksoista poiketen ajalle 29.6.-17.7.2020.

Kesätyön hakeminen

Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta 28.2.-27.3.2020. Hakemusten tulee olla perillä 27.3. kello 15 mennessä. Rekisteröidy Kuntarekryyn, jotta pääset täyttämään kesätyöhakemuksen. Kaikki kesätyöpaikat ovat haettavissa yhdellä hakemuksella. Esitä hakemuksessa toiveesi sijoituspaikasta ja kesätyöajanjaksosta. Kerro hakemuksessa lisäksi miksi olet kiinnostunut valitsemastasi sijoituspaikasta.

Kaikille kesätöihin päässeille ollaan sähköpostitse yhteydessä.

Palkka ja työaika ovat KVTES:n ohjeistuksen mukainen nuorten palkkauksesta ja työajasta.

Lisätiedot

Palvelusihteeri Sari Ketonen
puhelin: 050 364 5065, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Kivinen, Kimmo
Työllisyyspalveluiden päällikkö
Yritys- ja työllisyyspalvelut
040 133 5686
kimmo.kivinen[at]pirkkala.fi