Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tavoitteena on tarjota matalalla kynnyksellä 18-29 vuotiaille maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista nuorisolain mukaista palvelua. Toimimme yhdessä nuoren kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja nuoren antamien tietojen perusteella.

Tarjoamme apua, jos nuori on työmarkkinoiden, koulutuksen, muun tarvittavan palvelun ulkopuolella tai vaarassa tippua siitä. Yhdessä nuoren kanssa etsitään hänelle sopivaa palvelua ja rohkaistaan sekä tuetaan siinä. Voimme tavata toimistollamme tai siellä missä tapaaminen onnistuu helpoiten ja tarvittaessa tulemme mukaan tueksi eri palveluihin.

Etsivät auttavat nuoria saavuttamaan tarvitsemansa palvelut, esim. työnhakuun, asumiseen, toimeentuloon, terveyteen tai harrastuksiin liittyen.

Palvelu on maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista.

Pirkkalan etsivät tavoitat joka arkipäivä klo 9-15, puhelimitse, Whatsappilla, kik messengerillä, sähköpostilla, Instagramissa ja Facebookissa. Lisäksi olemme Discordissa ma-ti klo 12-16 ja pe klo 13-16. Päivystämme myös Jodelissa joka ke klo 12-15, kanavalla Pirkkala. Kirjoita viestin eteen ent, niin tiedämme, että viestisi on tarkoitettu meille.

Facebook / pirkkalanetsivat

Instagram / pirkkalanetsivat

Kik messenger / EtsivatPirkkala

Discord / discord.gg/4FMBCYa

Etsivään nuorisotyöhön voi ottaa yhteyttä nuori itse, läheinen tai muu nuoren kanssa toimiva taho.

Voit myös pyytää yhteydenottoa YHTEYDENOTTOPYYNTÖLOMAKKEELLA

Björk, Suvi
Etsivä nuorisotyöntekijä
050 310 6151
suvi.bjork[at]pirkkala.fi
Lehtimäentie 23
Marjomaa-Mikkola, Heidi
Etsivä nuorisotyöntekijä
040 133 5710
heidi.marjomaa-mikkola[at]pirkkala.fi
Lehtimäentie 23
33960 Pirkkala